EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Για όσους είπαν πως δεν μας ενδιέφερε το ματς"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στην διάρκεια, στην εμπειρία, αλλά και στην εξαιρετική άμυνα του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη, ενώ έδωσε και την απάντηση του για όσους είπαν πως το ματς ήταν αδιάφορο για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης ο MVP του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση, Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς μετρώντας 16 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε πως: "Είναι σημαντικό πως παίξαμε σαν ομάδα, έχοντας διάρκεια στην απόδοση μας. Ξέραμε πως είναι δύσκολο να κερδίσεις στην Βαρκελώνη, αλλά ήρθαμε για την νίκη. Ήταν "κλειδί" το γεγονός πως είχαμε διάρκεια στην απόδοση μας και αξιοποιήσαμε την χημεία μας σαν ομάδα. Η διάρκεια και η χημεία είναι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Έχουμε μέταλλο σαν ομάδα. Παίξαμε καλή άμυνα, παρά το γεγονός πως τους αφήσαμε να βάλουν ορισμένα εύκολα καλάθια. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ματς και παρά τα κενά που δείξαμε για κάποια λεπτά, στο τέλος ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Βγάλαμε σημαντικές και κακές άμυνες στο τελευταίο λεπτό.

Κάποιοι είπαν δεν μας ενδιαφέρει αυτό το ματς με την Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι λάθος! Μας ενδιαφέρει κάθε ματς φέτος στην Ευρωλίγκα. Ήρθαμε να πάρουμε ένα σημαντικό "διπλό", το θέλαμε και το πήραμε. Είναι μαραθώνιος η φετινή διοργάνωση και κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο. Έχουμε μπροστά μας δρόμο ακόμη, πρέπει να έχουμε διάρκεια και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η άμυνα, το καθαρό μυαλό, αλλά και η εμπειρία που έχουμε σαν ομάδα, μας έδωσε την νίκη στο τέλος. Έχουμε τους παίκτες, αλλά και την εμπειρία σαν ομάδα, να διαχειριζόμαστε σωστά τις κρίσιμες καταστάσεις. Έχουμε δώσει πολλά ματς σαν ομάδα που έχουν κριθεί στο τελευταίο λεπτό, στην τελευταία φάση και έχουμε ψυχραιμία και εμπειρία σε αυτές τις καταστάσεις ώστε να λειτουργούμε σωστά.

Καμία έδρα δεν είναι εύκολη. Είδατε πόσα ανάποδα και περίεργα αποτελέσματα έχουν έρθει. Τίποτε δεν τέλειωσε. Έχουμε διάρκεια την τελευταία περίοδο και πρέπει να κρατήσουμε αυτό το καλό μομέντουμ που έχουμε. Μας λείπει ο Βασίλης, ξέρω πως χάρηκε πάρα πολύ για την νίκη αυτή και τον περιμένουμε σύντομα και πάλι κοντά μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ