EUROLEAGUE

Πέτγουεϊ: "Δεν θα έχουμε εμείς το άγχος"

Πέτγουεϊ: "Δεν θα έχουμε εμείς το άγχος"
INTIME SPORTS

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε για τις ήττες του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, αλλά και τις εντάσεις με τον Γιάννη Μπουρούση. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε...

Αποστολή στη Μαδρίτη: Βασίλης Δελής

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, αλλά και το παιχνίδι της Δευτέρας (21/4) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις εντάσεις με τον Γιάννη Μπουρούση.

" Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία λεπτά, παρότι τίποτα δεν μας είχε πάει καλά από ένα σημείο και μετά στο παιχνίδι και καταφέραμε να πάμε την αναμέτρηση σχεδόν στο... σουτ. Κάποιες λεπτομέρειες έμεναν, ίσως χρειαζόμασταν λίγη τύχη και κάποιες συγκυρίες μαζί μας, προκειμένου όλα να κριθούν στο τελευταίο λεπτό", ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός και συμπλήρωσε:

" Όλοι μαζί ως ομάδα αν δεν κάνω λάθος χάσαμε 12 ελεύθερες βολές! Είναι πάρα πολλές για οποιοδήποτε ματς, όχι για ένα τόσο κρίσιμο και απέναντι σε μια ομάδα με την ποιότητα και το ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης. Χάσαμε 12 βολές και στο τελικό σκορ χάσαμε 5 πόντους! Αυτό τα λέει όλα! Νιώθουμε πως απόψε δημιουργήθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για μας και την πετάξαμε στα σκουπίδια. Από την άλλη πλευρά βγάλαμε περισσότερη ενέργεια από την Ρεάλ στα τελευταία λεπτά και πιστεύουμε πως αν στο δικό μας σπίτι συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς μπορούμε να τους κερδίσουμε.

Πρώτα από όλα στο παιχνίδι της Δευτέρας, γιατί πλέον δεν υπάρχει αύριο για μας και πρέπει να το πάμε κατοχή - κατοχή κάνοντας τα σωστά πράγματα. Να συνεχίσουμε αυτή την άμυνα με τις αλλαγές, να πάρουμε πάλι τα ριμπάουντ, να βάλουμε τις βολές και να τους πιέσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει δύο πρωταθλήματα Ευρώπης και τώρα η σειρά γυρίζει στο ΣΕΦ. Μπορούμε να προστατεύσουμε την έδρα μας και αν τα καταφέρουμε, ξέρουμε πως όλα θα ξεκινήσουν από την αρχή και θα κριθούν σε ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν θα έχουμε εμεις το άγχος...".

"Όταν βγαίνεις από το γήπεδο περασμένα, ξεχασμένα"

Στη συνέχεια μίλησε για τις εντάσεις με τον Γιάννη Μπουρούση, τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα τους και πώς όταν βγουν από το γήπεδο όλα είναι περασμένα ξεχασμένα: " Φίλε, εδώ είναι πλέι οφ! Πρέπει να δώσεις τα πάντα για την ομάδα σου. Δεν θα αφήσω κανέναν να βάλει εύκολο καλάθι, θα βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα μου, θα βγάλω πάθος και θα είμαι σκληρός.

Όλα μετράνε, ο κάθε πόντος, το κάθε καλάθι, η ψυχολογία. Δεν έχω τίποτα με τους παίκτες της Ρεάλ και ούτε με τον Μπουρούση. Απλά παίζω για την ομάδα μου κι εκείνοι για την δικιά τους. Όταν βγαίνω από το γήπεδο είναι όλα περασμένα, ξεχασμένα!".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ