EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Σημαντικό τεστ ενόψει των play off"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε ενόψει του σημερινού (30/3) αγώνα με την Αναντολού Εφές (20:00 Live Blog από το Sport24.gr και το EuroLeague Greece) ότι παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας θα παίξει για τη νίκη. Οι δηλώσεις όπως ακούστηκαν στον Sport24 Radio 103.3.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στους απεσταλμένους των ελληνικών Μέσων, στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, λίγες ώρες πριν τον αποψινό αγώνα με την Αναντολού Εφές, για την 29η αγωνιστική της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ο αποψινός αγώνας με την Αναντολού Εφές, αποτελεί τεστ ενόψει της συνέχειας, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση: "Σίγουρα είναι ένα τεστ για εμάς. Είναι ένα παιχνίδι επιπέδου play off. Μπορεί να παίξουμε και αντίπαλοι με την Εφές, ποτέ δεν ξέρεις. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε".

Για τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός να τερματίσει δεύτερος στην κανονική διάρκεια της EuroLeague: "Έχουμε δείξει ότι σε κάθε παιχνίδι παλεύουμε για τη νίκη. Για τον κόσμο μπορεί να μην έχει σημασία το αν θα βγεις δεύτερος ή τρίτος, αφού έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας. Όμως για την προσπάθεια που κάνουμε και τον ιδρώτα που χύνουμε στην προπόνηση είναι σημαντικό να προσπαθούμε να νικήσουμε σε κάθε παιχνίδι".

Για την αντίθεση με την περσινή σεζόν που έμειναν εκτός play off, σε αντίθεση με φέτος που προκρίθηκαν με πλεονέκτημα έδρας: "Η περσινή σεζόν όσον αφορά την Ευρώπη ήταν πολύ δύσκολη. Είχαμε πολλά παιχνίδια, με πολλές ήττες. Όμως η ομάδα ανέκαμψε, κάτι που μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα".

Για τον αποψινό αγώνα με την Εφές: "Η Εφές φτάνει πολύ το σκορ της. Παίζει πάρα πολύ στο τρανζίσιον, με μερικές επιλογές εκτός προγράμματος και συστήματος. Κάνει γρήγορες επιθέσεις. Επίσης πάνε πολύ καλά στο επιθετικό ριμπάουντ".

Για τον τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι και αν ήρθε η στιγμή να βγουν πιο πολλοί παίκτες μπροστά στην επίθεση: "Πάντα όταν λείπουν παίκτες, κάποιοι πρέπει να βγουν πιο μπροστά. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τον εαυτό μου. Η απουσία του Ματ είναι μεγάλη και νομίζω ότι θα καλυφθεί".

Για το αν υπάρχει προτίμηση στον αντίπαλο που θα έχουν στα play off: "Δεν υπάρχει προτίμηση. Παίζουμε για την ομάδα μας. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ