EUROLEAGUE

Πανέτοιμος με στόχο το 2-2 ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος με στόχο το 2-2 ο Ολυμπιακός

Με μοναδικό στόχο το 2-2 ώστε να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (23/4, 21:45, NS2) τη Ρεάλ στο ΣΕΦ. Χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου οι Πειραιώτες, παίζει κανονικά ο Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο να πάρει την αναμέτρηση (2-1 τα ματς τώρα), ώστε να στείλει τη σειρά των προημιτελικών σε πέμπτο παιχνίδι πίσω στη Μαδρίτη.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πώς το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος γυμνάστηκε με την ομάδα , όμως δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια των "ερυθρολεύκων" να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ ακολούθησε μέρος του προγράμματος και δεν προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα. Ο Αμερικανός φόργουορντ αισθάνεται ενοχλήσεις (τσίμπημα, ελαφρύ τράβηγμα) στους προσαγωγούς, πρόβλημα που του δημιουργήθηκε στον τρίτο προημιτελικό, αλλά θα βρεθεί στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού κάνοντας υπερπροσπάθεια.

Από εκεί και πέρα, στην χθεσινή (22/4) προπόνηση της ομάδας βρέθηκαν και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος που παρακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας. Όσον αφορά, τα εισιτήρια ο αγώνας θα είναι sold out, καθώς έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια. Στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο τρίτο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης , ενώ αναφέρθηκε και στα λόγια του αρχηγού της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη μετά το 2-0 στη Μαδρίτη.

Για τους Ισπανούς, ο προπονητής της ομάδας Πάμπλο Λάσο θα έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του. Ο Τζέισι Κάρολ πήρε μερικά λεπτά χρόνο συμμετοχής στην τρίτη αναμέτρηση, αλλά δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του ακόμα. Οι Ισπανοί θα επιδιώξουν να τελειώσουν τη σειρά στην Αθήνα.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησαν στην κάμερα του Euroleague Greece, αμέσως μετά την ήττα της Ρεάλ από τον Ολυμπιακό. " Ο Ολυμπιακός έπαιξε το παιχνίδι του, ένα παιχνίδι με πολλή δύναμη, επέβαλλε τον ρυθμό του στο πρώτο ημίχρονο, όπου τα πήγε πολύ καλά", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρούντι, ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ τόνισε: " Ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο σφιχτά, πιο δυνατά, ήταν πολύ καλός επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε τη βοήθεια του κόσμου. Η ατμόσφαιρα ήταν αυτή που έπρεπε να είναι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ