EUROLEAGUE

Όταν ο Σπανούλης "ξέρανε" τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία

Όταν ο Σπανούλης "ξέρανε" τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το 2015 ο Ολυμπιακός "ξέρανε" τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, με τον Σπανούλη να σημειώνει "καυτό" τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα και τον Λοτζέσκι να βάζει 18 πόντους (VIDEO).

Στις 16 Ιανουαρίου του 2015, για την φάση του TOP-16, ο Ολυμπιακός "άλωσε" το κατάμεστο "σπίτι" της Φενέρμπαχτσε, με τους Πειραιώτες να νικούν τους Τούρκους με σκορ 68-74.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Με το σκορ στο 68-68, η μπάλα πήγε στον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος στα 18'' πριν την λήξη σημείωσε ένα καθοριστικό τρίποντο (68-71) με το οποίο "ξέρανε" την Φενέρμπαχτσε, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως είναι clutch player, ο παίκτης που ξέρει να κάνει την διαφορά στις κρίσιμες στιγμές.

Ο Ματ Λοτζέσκι ήταν ο MVP της αναμέτρησης, καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι όντας ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 18 πόντους, βάζοντας μεγάλα σουτ (3/5δ, 3/5τρ), συνεισφέροντας σε όλους τους τομείς (8ρ, 2ασ, 2κλ). Πολύτιμη και η συνεισφορά του Βασίλη Σπανούλη, καθώς πέρα από το τρίποντο-μαχαιριά που σημείωσε, τέλειωσε το ματς μετρώντας 16 πόντους (3/7τρ) και 6 ασίστ.

Από εκείνο το παιχνίδι, στο ρόστερ του Ολυμπιακού συνεχίζουν οι Σπανούλης (είναι εκτός αποστολής), Πρίντεζης, Μάντζαρης και Λοτζέσκι, με τον Σλούκα πλέον να βρίσκεται στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε. Από τους Τούρκους συνεχίζουν οι Μαχμούτογλου, Μπογκντάνοβιτς και Βέσελι, ενώ παραμένουν στο πόστο τους και οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιάννης Σφαιρόπουλος και Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ