EUROLEAGUE

Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Μπαρτζώκα στην επιστροφή του στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Μπαρτζώκα στην επιστροφή του στο ΣΕΦ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα επιστρέψει στο ΣΕΦ για πρώτη φορά ως αντίπαλος από την στιγμή που αποχώρησε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τον τιμήσει για την προσφορά του στην ομάδα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκας για την προσφορά του στην ομάδα, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη (16/11, 20:00), για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ο προπονητής της ομάδας την σεζόν 2012-2013, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην δεύτερη σερί κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης στο Final Four του Λονδίνου, με τους "ερυθρόλευκους (κατά γενική ομολογία) να παίζουν καταπληκτικό μπάσκετ, σημειώνοντας ένα σπουδαίο back-to-back στην EuroLeague. Παράλληλα, κατέκτησε με τους Πειραιώτες και το "Διηπειρωτικό" τρόπαιο στην Βραζιλία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος έγινε ο πρώτος Έλληνας κόουτς που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, αποτελεί μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού και η πειραϊκή ΚΑΕ, ως ένδειξη σεβασμού, θα τον τιμήσει. Ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το καλοκαίρι του 2012 και αποχώρησε τον Οκτώβρη του 2014, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ακολούθως να τον αντικαθιστά. Αυτή θα είναι η πρώτη του επιστροφή στο ΣΕΦ ως αντίπαλος, ύστερα από την φυγή του από την ομάδα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ