EUROLEAGUE

Ντάρντεν: "Θέλουμε Final Four"

Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού, ο Τρεμέλ Ντάρντεν, μίλησε στο Euroleague Greece για τον μεγάλο στόχο των Πειραιωτών, που είναι η πρόκριση στο Final Four.

Ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, δίχως να είχε ακουστεί το παραμικρό για την περίπτωσή του. Ο Τρεμέλ Ντάρντεν άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης και από το καλοκαίρι είναι κάτοικος Πειραιά, με σκοπό να βοηθήσει τους Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους.

Το ξεκίνημά του δεν ήταν καλό. Στα πρώτα φιλικά του Ολυμπιακού στην Ιταλία υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι, χάνοντας τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Πριν δύο εβδομάδες, στις 7 Νοεμβρίου για την ακρίβεια, ο 32χρονος φόργουορντ επέστρεψε στη δράση, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Έκτοτε, οι εμφανίσεις του είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Ο ίδιος μίλησε στο Euroleague Greece για την έκτη φετινή νίκη των "ερυθρολεύκων" στη διοργάνωση, αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση, ενώ ξεκαθάρισε και με τι θα είναι ικανοποιημένος στο τέλος της σεζόν. Φυσικά, όλα ξεκίνησαν από το παιχνίδι που μόλις είχε ολοκληρωθεί. "Ήταν ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι", δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει ότι "χαιρόμαστε που δείξαμε χαρακτήρα και σκληράδα στο παρκέ και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Κάθε παιχνίδι της Euroleague είναι δύσκολο. Γι' αυτό κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με σκοπό να πάρουμε το καλύτερο δυνατό".

Πραγματοποίησες την καλύτερη εμφάνιση μέχρι ώρας. Νιώθεις πιο άνετα, πλέον, μετά και τον τραυματισμό σου;

"Σίγουρα ναι. Το χέρι μου είναι καλύτερα και προσπαθώ να μπαίνω όλο και πιο πολύ στο κλίμα της ομάδας. Κάποιες φορές τα πόδια μου δεν κάνουν όλα όσα θα ήθελα, αλλά είμαι χαρούμενος που παίρνω ευκαιρίες και αγωνίζομαι και θέλω να ελπίζω πως θα βελτιώνομαι κάθε μέρα που περνάει".

Σχετικά με τις εμφανίσεις σου, όσο περνάει ο καιρός να περιμένουμε έναν καλύτερο Τρεμέλ Ντάρντεν;

"Αυτό ελπίζω και εύχομαι! Θέλω να πετυχαίνω περισσότερα σουτ και να είμαι σε περισσότερα συστήματα. Αυτά που έκανα απέναντι στην Βαλένθια μπορώ να τα κάνω σε κάθε παιχνίδι. Θα ήθελα πολύ να παίξω με τον ίδιο τρόπο σε κάθε παιχνίδι".

Η ομάδα παραμένει αήττητη στην Euroleague. Αυτό τι σημαίνει για εσένα;

"Απολύτως τίποτα! Είμαστε ακόμα στην αρχή στην διοργάνωση. Την Κυριακή (23/11) έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ και όλη μας η προσοχή στρέφεται σε αυτόν τον αγώνα. Όσον αφορά την Euroleague, κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, όμως τώρα θα επικεντρωθούμε στον ΠΑΟΚ".

Στο τέλος της σεζόν με τι θα είσαι ικανοποιημένος;

"Με το να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Να τελειώσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό είναι μεγάλη διαδικασία. Πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Θα θέλαμε πολύ να πάμε στο Final Four. Ξέρουμε ότι και οι φίλαθλοί μας θέλουν κάτι τέτοιο, όμως πρέπει να κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ