EUROLEAGUE

Ντάνστον: "Η άμυνα είναι η ταυτότητα μας"

Ντάνστον: "Η άμυνα είναι η ταυτότητα μας"
INTIME SPORTS

Ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε στο Euroleague Greece για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού, την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ, αλλά και την... ταυτότητα των "ερυθρολεύκων" (video).

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του τρίτου ομίλου της Euroleague, καθώς μετράει έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν, λοιπόν απέναντι στην Γαλατάσαραϊ να κάνουν αποφασιστικό βήμα και για την μαθηματική κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Οι Τούρκοι από την πλευρά τους, παρότι δεν ξεκίνησαν ιδανικά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφού ταλαιπωρήθηκαν από πολλούς τραυματισμούς δείχνουν σιγά - σιγά να βρίσκουν ρυθμό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου πάνω από τις Μπάγερν Μονάχου, Μάλαγα, Ζιελόνα Γκόρα και Σιένα.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με εκείνο του πρώτου γύρου. Οι Τούρκοι έχουν βελτιωθεί και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα συμπαγές ροστερ. Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε στο Euroleague Greece για το παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" με τους πρωταθλητές Τουρκίας, αλλά και για τις εμφανίσεις των Πειραιωτών στην διοργάνωση.

" Καταφέραμε να νικήσουμε τον Απόλλωνα και να διατηρήσουμε το αήττητο μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πλέον η προσοχή μας βρίσκεται στην αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ για την Euroleague. Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, καθώς πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή ομάδα", ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός των Πειραιωτών, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Προετοιμαζόμαστε για αυτό το ματς. Θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και με συγκέντρωση. Η ταυτότητα μας είναι η άμυνα, πιέζουμε και προσπαθούμε να δυσκλολέψουμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να μαζεύουμε νίκες. Δεν σκεφτόμαστε ότι μπορεί να έχουμε περάσει, βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά".

Για τη μέχρι εικόνα του Ολυμπιακού στα παιχνίδια που έχει δώσει στην Euroleague είπε: " Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε. Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποιες λεπτομέρειες, κάποια πράγματα για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι". Τέλος ο Μπράιαντ Ντάνστον αναφέρθηκε και στην ισοφάριση του ρεκόρ των 16 νικών από την αρχή της σεζόν, το οποίο κρατάει από τη σεζόν 1997-98: " Είναι σημαντική επιτυχία, αλλά εμείς κοιτάζουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ