EUROLEAGUE

Ντάνστον: "Ζήτημα αυτοπεποίθησης"

Ντάνστον: "Ζήτημα αυτοπεποίθησης"

Ο Μπράιαντ Ντάνστον επισήμανε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με αυτοπεποίθηση αλλά και να γίνει περισσότερο επιθετικός στο παιχνίδι του, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης στη Βαρκελώνη (17/04, 20:00).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού μετά το τέλος του Game 1 στη Βαρκελώνη, μιλώντας για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Βαρκελώνη, αποστολή: Νότης Ψιλόπουλος

"Δεν κάναμε καλή αρχή κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς. Όταν μιλήσαμε για το ματς μεταξύ μας είπαμε να παρουσιαστούμε περισσότερο επιθετικοί, να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν το κάναμε. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να το κάνουμε πράξη.

Με εξαίρεση κάποιο χρονικό διάστημα στη πρώτη περίοδο, στο υπόλοιπο ματς ήμασταν λες και παίζαμε για να χάσουμε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό ώστε να κάναμε πράξη το πλάνο μας. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Για να βελτιωθούμε στη συνέχεια θα πρέπει καταρχάς να παίξουμε άμυνα και στη συνέχεια να παίξουμε ενωμένοι.

Πρέπει να λειτουργήσουμε ομαδικά και να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα. Όταν έχουμε καλό passing-game βγάζουμε ελεύθερα σουτ. Όταν επίσης έχουμε αυτοπεποίθηση, η άμυνα μας βελτιώνεται. Έτσι λειτουργούμε καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ