EUROLEAGUE

Νοκ-άουτ με Φενέρμπαχτσε ο Γιανγκ, αμφίβολος ο Παπαπέτρου

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην Φενέρμπαχτσε χωρίς τον Γιανγκ, καθώς είναι ανέτοιμος. Αμφίβολη η συμμετοχή του Παπαπέτρου, ενώ ο Μιλουτίνοβ ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα και παίζει,.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (23/2), με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν στην Κωνσταντινούπολη (19:45) την Φενέρμπαχτσε, για την 23η αγωνιστική της EuroLeague. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι στην 3η θέση της κατάταξης (16-6 ρεκόρ) και οι Τούρκοι στην 4η (14-8).

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν κόντρα στους Τούρκους χωρίς τον Πάτρικ Γιανγκ. Ο Αμερικανός σέντερ συνεχίζει την αποθεραπεία του στο γόνατο, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά λόγω ότι έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού σε συνδυασμό πως δεν έχει ξεπεράσει στο 100% τις ενοχλήσεις, κρίθηκε ανέτοιμος και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολούθησε μέρος της προπόνησης, αισθάνεται καλύτερα, αλλά οι ενοχλήσεις στην μέση (είχε υποστεί κάκωση στα πλευρά) δεν έχουν υποχωρήσει. Η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε χαρακτηρίζεται αμφίβολη και οι πιθανότητες συμμετοχής του είναι μοιρασμένες. Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε, προπονήθηκε μαζί με την ομάδα και είναι δεδομένη η συμμετοχή του κόντρα στους Τούρκους.

Ο Βασίλης Σπανούλης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και την αποθεραπεία του, προσπαθώντας να αναρρώσει και να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι (θλάση στον δεξί προσαγωγό). Έχει τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς απέναντι στη Μακάμπι (2/3) στο Τελ Αβίβ. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα αγωνιστεί απέναντι στους Τούρκους έχοντας εκτός τον αρχηγό του και τον Πάτρικ Γιανγκ και θα προσπαθήσει να βρει λύσεις εκ των έσω ώστε να καλύψει τα κενά.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ