EUROLEAGUE

Τσαϊρέλης: "Να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα"

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος τόνισε, μέσω του Euroleague Greece πως πρέπει να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει των προσδοκιών το συντομότερο δυνατό.

Όπως τελείωσε ο πρώτος γύρος του Top 16, έτσι ξεκίνησε και ο δεύτερος για τον Ολυμπιακό. Με νίκη. Οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα και επικράτησαν της Μάλαγα, επεκτείνοντας το ρεκόρ τους στο 7-1. Κάπως έτσι, πλέον, βρίσκονται μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου τους.

Παράλληλα, στην αναμέτρηση του ΣΕΦ έκανε ντεμπούτο και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο "Τσάι" πέτυχε, μάλιστα και τους πρώτους του πόντους με την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Μιλώντας στο Euroleague Greece αναφέρθηκε στο πρώτο του παιχνίδι με τη νέα του ομάδα, ενώ επεσήμανε τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Ντεμπούτο και επίσημα πλέον και μάλιστα σε αγώνα Euroleague. Ήταν το ιδανικό;

"Σίγουρα ήταν ιδανικό ντεμπούτο και πολύ πιο σημαντικό το γεγονός πως ήρθε νίκη στο Top 16. Από τώρα ξεκινάνε τα πιο σημαντικά παιχνίδια και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα".

Νιώθεις έτοιμος να ανταπεξέλθεις στα νέα καθήκοντά σου;

"Να πω την αλήθεια δεν είναι ακόμα έτοιμος. Πέρασα μια ίωση και ακόμα δεν έχω εγκλιματιστεί 100%. Είναι πολλά ακόμα. Τα παιδιά βρίσκονται μήνες μεταξύ τους και ακόμα καλά καλά δεν γνωρίζουν τα συστήματα. Βέβαια, δεν υπάρχει χρόνος, όπως έχουν πει και οι προπονητές. Πρέπει να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα μπορώ".

Απέναντι στην Μάλαγα ήταν το 500ό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Ένιωσες κι εσύ πως μετείχες σε μία γιορτή;

"Κοίτα να δεις, εάν ήμουν περισσότερο καιρό στην ομάδα θα ένιωθα έτσι, τώρα δεν το νιώθω. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν δίνω το 100% για να κερδίζει η ομάδα. Όπως είπα και πριν είμαι πολύ χαρούμενος που το 500ό μας παιχνίδι συνδυάστηκε με νίκη".

Ο Πέτγουεϊ είχε έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα και αυτό ίσως σου δώσει την ευκαιρία να πάρεις σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύεις πως μπορείς να ανταποκριθείς;

"Πρέπει να είμαι έτοιμος! Εδώ που έχουμε φτάσει, άλλωστε, όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ακόμα και τα παιδιά που είναι εκτός 12άδας πρέπει να είναι έτοιμα. Άλλα παιδιά μπαίνουν σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Έτσι είναι αυτά όταν μια ομάδα έχει 18 παίκτες. Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ