EUROLEAGUE

Μπέγκιτς: ''Να βοηθήσω όσο μπορώ''

Μπέγκιτς: ''Να βοηθήσω όσο μπορώ''
INTIME SPORTS

Ο Μίρζα Μπέγκιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπάγερν, τονίζοντας ότι η δύναμη του Ολυμπιακού βρίσκεται στο ομαδικό πνεύμα!

Ο Σλοβένος σέντερ προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του και αναμένεται να βρεθεί στην 12άδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς,

Αρχικά αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του: "Είχα μία δύσκολη περίοδο μετά την Βραζιλία, καθώς μετά από εκείνο το μακρινό ταξίδι ταλαιπωρήθηκα με ένα σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη. Ήταν σε κακή κατάσταση, είχα πόνους, αλλά χάρη στην βοήθεια του ιατρικού-τιμ είμαι καλύτερα και νιώθω μια χαρά τώρα".

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για την Μπάγερν, ανέφερε: "Είμαι μία καλή ομάδα όσο έχω δει, η οποία βγάζει μπόλικη ενέργεια στο παρκέ. Της αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και επιδιώκει να βγάζει αιφνιδιασμούς στα παιχνίδια της, ώστε να φτάνει στο εύκολο καλάθι. Το κλειδί για να κερδίσουμε, είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, λειτουργώντας με ομαδικότητα. Να τρέξουμε και εμείς στο ανοιχτό γήπεδο ώστε να φτάσουμε στο εύκολο καλάθι, αλλά και να βγάλουμε αρκετά ελεύθερα σουτ όπως κάνουμε μέχρι τώρα".

Για το πώς έχει δει την ομάδα μέχρι τώρα και το πώς περιμένει να ενσωματωθεί στο ρόστερ, βρίσκοντας τον ρόλο του, τόνισε: "Δεν είμαι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, γιατί λόγο της πλάτης μου δεν είχα την ευκαιρία να προπονηθώ με την ομάδα και έχασα αρκετές προπονήσεις. Σκοπός μου όμως είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα και να βοηθήσω όσο μπορώ από τον ρόλο που θα έχω. Δεν έχει σημασία όμως τι κάνω αποκλειστικά εγώ. Η ομαδικότητα είναι η μεγαλύτερη μας δύναμη, αλλά και το ομαδικό πνεύμα που έχουμε σαν ομάδα, κάτι που το έχω αντιληφθεί απόλυτα. Μου αρέσει το γεγονός πως ακόμη και αν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, καταφέρνουμε να κάνουμε ανατροπές, δείγμα της ομαδικότητας που έχουμε σαν σύνολο".

Για το αν ανησυχεί με την πλάτη του, λόγω ότι οι τραυματισμοί σε εκείνο το σημείο είναι ύπουλοι, απάντησε: "Δεν είχα ποτέ προβλήματα με την πλάτη στην καριέρα μου, αλλά ταλαιπωρήθηκε αυτή την φορά τόσο από το ταξίδι στην Βραζιλία, όσο και από το δύσκολο Ευρωμπάσκετ που είχα. Θα είμαι εντάξει πιστεύω. Η χρονιά είναι μεγάληκαι εύχομαι όλοι μας να είμαστε καλά στην υγεία μας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ