EUROLEAGUE

Μία ευκαιρία για να μείνει ζωντανός

Μία ευκαιρία για να μείνει ζωντανός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ (20:00, 21/4, ΔΤ) τη Ρεάλ Μαδρίτης, στοχεύοντας στη νίκη που θα του επιτρέψει να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στο φάιναλ-φορ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγείται στη σειρά των προημιτελικών της Euroleague του Ολυμπιακού με 2-0 και απέχει μία νίκη από την πρόκριση της στο φάιναλ-φορ που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο.

Οι Ισπανοί κατάφεραν να αξιοποιήσουν την έδρα τους, παίρνοντας δύο θετικά αποτελέσματα και πλέον θα επιδιώξουν μία νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κόντρα στον Ολυμπιακό για να πάρουν το "εισιτήριο".

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πώς το έργο τους δεν είναι εύκολο απέναντι στη Βασίλισσα, όμως ολοι αναμένεται να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να μειώσουν τη σειρά και να μείνουν ζωντανοί στο "κυνήγι" της πρόκρισης. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των "ερυθρολεύκων", καθώς δεν έχει επιστρέψει ποτέ καμία ομάδα από 2-0 .

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ, χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί εδώ και περίπου μία εβδομάδα . Ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε υποχώρησε, αλλά ο οργανισμός του έχει εξασθενίσει. Όσον αφορά, τον Σέντρικ Σϊμονς που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Ρεάλ, διότι αντιμετώπιζε πρόβλημα στους προσαγωγούς θα πατήσει κανονικά το παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης της ομάδας, το "παρών" στο ΣΕΦ έδωσαν και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι και παρακολούθησαν διακριτικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε μεταξύ άλλων για την ευκαιρία που έχασαν οι Πειραιώτες στη Μαδρίτη να πάρουν μία εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Ρεάλ. '' Οι παίκτες ήταν σκασμένοι στα αποδυτήρια. Εχουμε μεγάλο κίνητρο. Δεν θέλουμε να αποχαιρετήσουμε την Ευρωλίγκα από τώρα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όπως κάναμε όλη την χρονιά – με τα λάθη μας. Δεν υπάρχει φόβος. Όπως ξέρετε, είμαστε Ολυμπιακός και η Ρεάλ μάς αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο. Όταν τους ισοφαρίσαμε, ο κόσμος πάγωσε στην Ισπανία. Προσπαθούμε να βάλουμε όσους περισσότερους παίκτες μπορούμε στην ψυχολογία των πλέι οφ'', ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ