EUROLEAGUE

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην EuroLeague για Ολυμπιακό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague τιμώρησε τον Ολυμπιακό με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο Game 5 των playoffs με την Αναντολού Εφές.

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 32.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο Game 5 των playoffs με την Αναντολού Εφές, όπως ανακοίνωσε η EuroLeague.

Η Διοργανώτρια Αρχή ενημέρωσε για την τιμωρία των "ερυθρολεύκων" που προέκυψε λόγω των βεγγαλικών και των κροτίδων στο πέμπτο παιχνίδι των προημιτελικών με την τουρκική ομάδα, με το σχετικό υπόμνημα να αναφέρει πως η τιμωρία φτάνει στο σημείο να "κλείσει" τις πόρτες του ΣΕΦ λόγω των συνεχόμενων αντίστοιχων φαινομένων στο γήπεδο των Πειραιωτών. Κατά παράβαση των άρθρων 29.1 και 29.2, οι "ερυθρόλευκοι" θα πληρώσουν επίσης το ποσό των 32.500 ευρώ.

Με βάση λοιπόν την τιμωρία, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν δίχως τη συμπαράσταση των φιλάθλων του, αν και πρέπει να επισημάνουμε ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν η ποινή άλλαξε μορφή, με τους "ερυθρόλευκους" να αγωνίζονται εν τέλει στην Κρήτη (κόντρα στην Τσεντεβίτα), με κόσμο στις εξέδρες. Ανάλογο παράδειγμα υπάρχει επίσης για τον Παναθηναϊκό, που είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών αρχικά, αλλά στην πράξη αγωνίστηκε σε Κρήτη και Κύπρο, έχοντας τη στήριξη του κόσμου του.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ