EUROLEAGUE

Την τελευταία στιγμή για Πέτγουεϊ

Την τελευταία στιγμή για Πέτγουεϊ
INTIME SPORTS

Ο Μίρζα Μπέγκιτς προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενώ ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα δοκιμάσει την τελευταία στιγμή το πόδι του.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ενώ το ευχάριστο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ότι ο Μίρζα Μπέγκιτς προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Έτσι ο τεχνικός των ''ερυθρολεύκων'' μπορεί να υπολογίζει σε μια ακόμα λύση μέσα στη ρακέτα κόντρα στους Βαυαρούς που έρχονται αήττητοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ώστε να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Μπέγκιτς ''έβγαλε'' όλη την απογευματινή προπόνηση χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στη μέση και η επιστροφή του στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μπάγερν είναι δεδομένη.

Αντίθετα, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στη φτέρνα, σημείο στο οποίο χτύπησε στην προπόνηση της Δευτέρας (28/10). Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ έχει μία ελαφρά θλάση στον μακρό πελματικό μυ. Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως ο Πέτγουεϊ θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου μια εβδομάδα ωστόσο η κατάσταση του έχει βελτιωθεί και ο Αμερικανός αισθάνεται το πόδι του καλύτερα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Μπάγερν, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο το πρωί και αν δεν νιώσει ενοχλήσεις στην φτέρνα, τότε ενδέχεται να βρεθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς. Ο Μπαρτζώκας θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αφού δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει και να επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Όσον αφορά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο νεαρός φόργουορντ παρουσιάστηκε στην προπόνηση με πολιτικά και ειδικό προστατευτικό στην μύτη, μετά το διπλό κάταγμα που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο και τον κρατά στα πιτς για μια εβδομάδα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ