EUROLEAGUE

Με... νέα πρόσωπα κόντρα στη Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Με... νέα πρόσωπα κόντρα στη Μπάγερν ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός χωρίς τους Μπέγκιτς, Πρίντεζη, αλλά με τον Βασίλη Καββαδά στη σύνθεση του αντιμετωπίζει σήμερα (5/12, 21:45, ΔΤ) στο Μόναχο τη Μπάγερν (video).

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί σήμερα (5/12, 21:45, ΔΤ) με τη Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία, στοχεύοντας στην όγδοη διαδοχική του νίκη στην πρώτη φάση της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκτός από τον Σέντρικ Σίμονς και τον Δημήτρη Μαυροειδή δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Μίρζα Μπέγκιτς και Γιώργου Πρίντεζη.

Οι δύο παίκτες των "ερυθρολεύκων" τιμωρήθηκαν από την Euroleague εκτός από χρηματικό πρόστιμο με τέσσερις και τρεις αγωνιστικές αντίστοιχα για το επεισόδιο με τον Μενσά-Μπονσού στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Γαλατάσαραϊ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του στη Γερμανία τους Βασίλη Καββαδά και Δημήτρη Αγραβάνη, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια των Πειραιωτών να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά του, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, ενώ γνωρίζει ότι το παιχνίδι απέναντι στους "ερυθρόλευκους" μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Ο τεχνικός των Γερμανών ξέρει ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει εμπειρία , αλλά παράλληλα τονίζει πως είναι σημαντικό για την ομάδα του να αποκτά εμπειρίες. Η Μπάγερν θέλει τη νίκη, ώστε να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στο "Top-16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτό το ξέρει το... βαρύ πυροβολικό της Μπάγερν, Μάλκολμ Ντιλέινι που στάθηκε με δηλώσεις του στο ότι σε περίπτωση νίκης η Μπάγερν θα κάνει τεράστιο βήμα για την επόμενη φάση.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου τη Μπάγερν Μονάχου δύσκολα με 88-83, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος είχε 19 πόντους με 8 ριμπάουντ, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι σημείωσε 17. Δείτε το VIDEO από το παιχνίδι της πρώτης φάσης με τους Γερμανούς...

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ