EUROLEAGUE

Με απουσίες για να "σπάσει" το αήττητο της Μπάρτσα

Με απουσίες για να "σπάσει" το αήττητο της Μπάρτσα
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Βαρκελώνη (14/3, 22:00, ΔΤ) κόντρα στην αήττητη Μπαρτσελόνα για την 10η αγωνιστική του Top-16. Χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα για την 10η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι Καταλανοί έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ οι Πειραιώτες παλεύουν για ένα "εισιτήριο" στα προημιτελικά.

Διαβάστε επίσης: Τέταρτη φορά χωρίς τον αρχηγό...

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Πρίντεζη . Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει να πονάει στο γόνατο, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ έχει πρόβλημα στη μέση του.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι την τελευταία τριετία που ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί, χωρίς να έχει κάποιον από τους δύο παίκτες στη σύνθεση του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τους Πέτγουεϊ, Σερμαντίνι, Ντάνστον, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Λοτζέσκι, Μάντζαρης, Κατσίβελη και Καββαδά. Από εκεί και πέρα, ο Μάρντι Κόλινς δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα, αλλά είναι στη Βαρκελώνη. Ο Ολυμπιακός τέλος, θα έχει την στήριξη από περίπου 100 οπαδούς του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι το έργο της ομάδας του δεν είναι εύκολο, τονίζοντας μεταξύ άλλων: " Είμαστε ποσοτικά λιγότεροι και ποιοτικά αρκετά λιγότεροι χωρίς τους Σπανούλη και Πρίντεζη. Αντιμετωπίζουμε την αήττητη στο TOP-16 Μπαρτσελόνα στην έδρα της και χρειαζόμαστε ένα πολύ καλό ομαδικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση για να ανταπεξέλθουμε".

Από την πλευρά τους, οι Καταλανοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεπερνά τον Θοδωρή Παπαλουκά και να γίνεται ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές στην Euroleague.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 72-81:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ