EUROLEAGUE

Με 80 φιλάθλους του ο Ολυμπιακός στο Μπάμπεργκ

Με 80 φιλάθλους του ο Ολυμπιακός στο Μπάμπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έπεισε την διοίκηση της Μπάμπεργκ να δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους των Πειραιωτών, καθώς δεν είχαν την διάθεση να δώσουν, ύστερα από επεισόδια που είχαν γίνει στο γήπεδο.

Η διοίκηση της Μπάμπεργκ είδε το γήπεδο της να έχει υποστεί ζημιές, ύστερα από την παρουσία φιλοξενούμενων στα παιχνίδια της. Οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και της Γαλατάσαραϊ, δεν σεβάστηκαν τις εγκαταστάσεις της γερμανικής ομάδας και έτσι αποφάσισαν να μην ξαναδώσουν εισιτήρια στους οπαδούς της εκάστοτε αντίπαλης ομάδας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όμως, ύστερα από επικοινωνία που είχε με την διοίκηση της Μπάμπεργκ, έπεισε την γερμανική ομάδα να αλλάξει απόφαση και να παραχωρήσει περίπου 80 εισιτήρια σε φιλάθλους των "ερυθρολεύκων". Οπαδοί των Πειραιωτών οι οποίοι ζουν στην Γερμανία, έχοντας δημιουργήσει Συνδέσμους σε Μόναχο, Στουτγκάρδη και Νυρεμβέργη.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε στους ανθρώπους της Μπάμπεργκ πως για αντάλλαγμα θα τους δώσουν επίσης 80 εισιτήρια για το παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η διοίκηση της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι, ήταν διστακτική να δώσει εισιτήρια στους φίλους των Πειραιωτών, καθώς επειδή γνωρίζουν την "αδελφοποίηση" που υπάρχει με τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα, φοβόντουσαν πως μέσα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού θα δώσουν το "παρών" και Σέρβοι οπαδοί, από τους οποίους έχουν κακές εντυπώσεις.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ