EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Θα καθαρίσει ο Μπιλάρας"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξήγησε πως ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο παίκτης που μπορεί να "καθαρίσει" για τον Ολυμπιακό στον τελικό της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τελικό με τη Φενέρμπαχτσε στο Sinan Erdem, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Δημήτρη Αγραβάνη να μιλούν στους δημοσιογράφους εν όψει της μονομαχίας με την τουρκική ομάδα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

Κι όπως φάνηκε από τις δηλώσεις τους, στο "ερυθρόλευκο στρατόπεδο" υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την έκβαση του τελικού, με έναν μικρό αστερίσκο. Την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος "θα καρίσει", όπως υποστήριξε κι ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο 26χρονος γκαρντ εξήγησε πως "όταν είσαι συμπαίκτης του μόνο βαρετό δεν είναι. Θέλουμε να είμαστε κοντά στο ματς. Τότε θα καθαρίσει ο Μπιλάρας. Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στη νίκη. Λέγαμε ότι θα βελτιωθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια, θέληση και πάθος. Φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη", ενώ συμπλήρωσε αναφερόμενος στις συνθήκες που διαμορφώνονται για τον τελικό:

"Θα είναι ένα δύσκολο ματς, με μια ομάδα που παίζει στην έδρα της με 15.000 κόσμο, μπροστά σε ένα εχθρικό κοινό. Θα είναι ένα σκληρό ματς, με πολύ "ξύλο". Θέλω να πάρω το τρόπαιο στην έδρα τους. Ένα κύριο σημείο θα είναι τα ριμπάουντ. Με την ΤΣΣΚΑ ήμασταν τρομεροί στα ριμπάουντ. Σημαντικό είναι και τα σουτ έξω από τα 6,75μ. Το θέμα είναι να κερδίσουμε. Αν μου έρθει η μπάλα και πρέπει να σουτάρω θα σουτάρ"..

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αγραβάνης ανέφερε πως "τώρα ξεκινούν τα δύσκολα, χθες απλά πήραμε το εισιτήριο για τον τελικό. Θα παίξουμε με μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, ενωμένοι, θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο. Όλη τη χρονιά έχουμε παίξει δύσκολα ματς, παιχνίδια με "πρέπει". Τα έχουμε καταφέρει σε όλα τα ματς. Αν τα καταφέρουμε και τώρα θα έχουμε στα χέρια μας την Euroleague. Με ένα ματς παίρνεις τον τίτλο. Είναι ένα παιχνίδι που κρίνει τίτλο. Πρέπει να είμαστε από την αρχή επιθετικοί, όχι νωθροί όπως χθες. Μας ταιριάζει η ανατροπή, αλλά θέλουμε να είμαστε επιθετικοί από την αρχή. Έτσι, θα έχουμε όλοι ρυθμό".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ