EUROLEAGUE

Λοτζέσκι: "Έχει αλλάξει η νοοτροπία μας"

Λοτζέσκι: "Έχει αλλάξει η νοοτροπία μας"

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού Ματ Λοτζέσκι μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά την νίκη των ερυθρόλευκων επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για την7η αγωνιστική της Euroleague.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 79-77 στο ΟΑΚΑ, για την Ευρωλίγκα: “Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε βρει τρόπους ώστε να κερδίζουμε στο τέλος. Έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας σε ότι αφορά τους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Στους περσινούς τελικούς έπαιξε πολύ καλά ο Σπανούλης, όπως και σήμερα, που είδε τον Πρίντεζη και πήραμε τη νίκη. Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό πράγμα και ψυχολογικά ήμασταν έτοιμοι για να παίξουμε εδώ”.

Για τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα: “Εμπιστευόμαστε τον Σπανούλη. Είναι ο αρχηγός μας. Ήμουν στο παρκέ και προσπαθούσα να είμαι έτοιμος σε περίπτωση που θα μου έδινε πάσα. Έπαιξε πολύ καλά, εκμεταλλεύτηκε ότι του πρόσφερε η άμυνα και πέρασε την μπάλα στον Πρίντεζη”.

Για το αν βοηθούν ενόψει της συνέχειας οι νίκες επί της Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκού: “Δεν διαβάζω όσα γράφονται στα ελληνικά Μέσα. Τώρα που κάναμε δύο σημαντικές νίκες, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και ετοιμότητα για τα επόμενα παιχνίδια. Οι καλές ομάδες, όταν προέρχονται από δύο νικηφόρα παιχνίδια όπως εμείς, πάνε στο επόμενο ματς για να πάρουν ακόμη μία νίκη”.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ