EUROLEAGUE

Λάσο σε Τόμιτς: "Στο τέλος η μπάλα στον Σπανούλη"

Λάσο σε Τόμιτς: "Στο τέλος η μπάλα στον Σπανούλη"

Ο Πάμπλο Λάσο συναντήθηκε με τον Μίλαν Τόμιτς και ο προπονητής της Ρεάλ είπε την εξής ατάκα: "Εσείς γνωρίζετε τη συνταγή. Πηγαίνετε το ματς στο τέλος και τότε δώστε την μπάλα στον Σπανούλη για να βάλει το νικητήριο σουτ".

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ρεάλ και τον Ολυμπιακό, για την πρεμιέρα της φετινής Euroleague, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για το βράδυ (22:00) της Τετάρτης (12/10), κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης, ο Πάμπλο Λάσο συναντήθηκε με τον Μίλαν Τόμιτς.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι γνωρίζονται αρκετά καλά από το παρελθόν, είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία, με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να λέει την εξής ατάκα στον Μίλαν Τόμιτς: "Εσείς γνωρίζετε τη συνταγή. Πηγαίνετε το ματς στο τέλος και τότε δώστε την μπάλα στον Σπανούλη για να βάλει το νικητήριο σουτ".

Την φωτογραφία την δημοσίευσε ο Βαγγέλης Ιωάννου, ο οποίος και θα μεταδώσει τηλεοπτικά την αναμέτρηση, και όπως φαίνεται από την εικόνα οι δύο άνδρες, αλλά και οι συνεργάτες τους, γέλασαν με το σχόλιο του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Βασίλη Σπανούλη.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ