EUROLEAGUE

Κανονικά ο Πέτγουεϊ, ενόψει Νίζνι

Κανονικά ο Πέτγουεϊ, ενόψει Νίζνι

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έβγαλε για πρώτη φορά κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης του Ολυμπιακού και θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στη 12άδα, κόντρα στη Νίζνι. Συντηρητικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Ύστερα από διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα (06/04) σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, καθώς γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα στο ΣΕΦ.

Η θετική είδηση για τους Πειραιώτες είναι η επιστροφή του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος δεν πονάει πλέον και έβγαλε για πρώτη φορά κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Η παρουσία του Αμερικανού φόργουορντ στη 12άδα του εντός έδρας αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής (10/04, 18:00) κόντρα στη Νίζνι θεωρείται δεδομένη. Ο Πέτγουεϊ είχε χάσει 5 σερί ματς στη Euroleague, καθώς είχε τραυματιστεί στην ωμοπλάτη, στο παιχνίδι του ΣΕΦ με την Ουνικάχα Μάλαγα, στις 27 Φεβρουαρίου.

Στο άλλο "μέτωπο", ο Βασίλης Σπανούλης προπονήθηκε συντηρητικά μαζί με την ομάδα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα, αλλά στόχος και διάθεση του προπονητικού τιμ είναι να τον έχει στη διάθεσή του για το ματς με Νίζνι Νόβγκοροντ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βλέπει σιγά-σιγά τα αγωνιστικά προβλήματα να λιγοστεύουν πριν από την καθοριστική προημιτελική φάση της Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ