EUROLEAGUE

"Ηγέτης στην επίθεση"

"Ηγέτης στην επίθεση"
INTIME SPORTS

Όταν το αφιέρωμα του "Weekly Show" της Euroleague έφτασε στον Ολυμπιακό, το πρόσωπο του Στράτου Περπέρογλου εμφανίστηκε ως εκ των ηγετών στην επίθεση των πρωταθλητών, στη regular season. Δείτε (σε videos) το γιατί.

Η Euroleague ασχολήθηκε, μέσω του "Weekly Show" με τους πρωτοπόρους των ομίλων στην κανονική περίοδο. Και έδωσε ό,τι έκρινε ως το σημαντικότερο που είχε ο καθένας. Από τον Ολυμπιακό, στάθηκε στον Στράτο Περπέρογλου.

" Ο Ολυμπιακός άλλαξε πολλούς σημαντικούς παίκτες, το καλοκαίρι, αλλά η χημεία έμεινε η ίδια. Συνεχίζουν να είναι αποτελεσματική και θεαματική ομάδα και υπάρχει ένας συγκεκριμένος παίκτης που ηγείται της επίθεσης. Είναι ο Στράτος Περπέρογλου, MVP για το μήνα Δεκέμβρη στη Euroleague.

Ο 29χρονος οδήγησε την ομάδα του σε 100% ποσοστό επιτυχίας, με τρία από τα πιο παραγωγικά βράδια στην επταετή καριέρα του στη Euroleague. Σκόραρε 25π. εναντίον της Μπάγερν, στο ματς που έκανε νέο ρεκόρ πόντων επί του συνόλου, σε αγώνα που δεν είχε παράταση. Μετά, είχε 18 πόντους με τη Σιένα, σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών και 23 πόντους εκτός με τη Ζιελόνα Γκόρα. Έπειτα από τόσα χρόνια σε μεγάλες ομάδες και σταρ, ο Στράτος έχει γίνει εκ των παικτών που ξέρουν να κινούνται καλύτερα, χωρίς την μπάλα".

Ακολουθεί παράδειγμα που αποδεικνύει την αλήθεια

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ