EUROLEAGUE

"Η Ρεάλ δεν είναι ανίκητη"

"Η Ρεάλ δεν είναι ανίκητη"
INTIME SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι εξήγησε γιατί δεν έγινε το break στη Μαδρίτη, αλλά και τι πρέπει να γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα, στο ΣΕΦ (20.00).

Ήταν εξ αυτών που έκαναν το κάτι παραπάνω στο τελείωμα, όταν ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς, αλλά οι χαμένες βολές δεν του επέτρεψαν την ολική επαναφορά. Ο Ματ Λοτζέσκι ενημέρωσε μέσω πως "στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, πιο επιθετικοί, είχαμε καλύτερο επιμέρους σκορ, κλείσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και την πιέσαμε για να κάνουμε την ανατροπή. Δυστυχώς πληρώσαμε κάποια άστοχα μακρινά σουτ που είχαμε, κυρίως στην 3η και τέταρτη περίοδο. Σίγουρα οι πολλές χαμένες βολές που είχαμε σήμερα, έπαιξαν το ρόλο τους προκειμένου να μην τα καταφέρουμε".

Ο Αμερικανός κάτοχος βελγικού διαβατηρίου, πρόσθεσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 πως " η Ρεάλ δεν είναι ανίκητη. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να δούμε τι δεν πήγε καλά σήμερα και να παίξουμε στον Πειραιά όπως το κάναμε σήμερα στο δεύτερο μέρος. Με τη βοήθεια του κόσμου μας στο ΣΕΦ, μπορούμε σε πρώτη φάση να κάνουμε το 2-1 στη σειρά και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε για το ολικό comeback".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ