EUROLEAGUE

Η ομιλία του Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε το VIDEO με την ομιλία του τεχνικού του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλου, στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές. Τα συγχαρητήρια, η αναφορά στους τραυματίες και το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πανηγυρίσει ακόμα μία πρόκριση σε Final Four χάρη στη νίκη του με 87-78 επί της Αναντολού Εφές στο Game 5 της σειράς των playoffs. Μία πρόκριση που ήρθε με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το τέλος του αγώνα, λοιπόν, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μπήκε στα αποδυτήρια και αφού αντάλλαξε χειραψία με όλους τους παίκτες του, στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους, τονίζοντας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αναλυτικά η ομιλία του:

"Συγχαρητήρια σε όλους, σε όλους τους παίκτες που είναι εδώ. Όχι μόνο όσους έπαιξαν, αλλά και στους τραυματίες. Παίξαμε και για εσάς. Συγχαρητήρια σε όλους, γιατί όλη την σεζόν ήμασταν σταθεροί, είχαμε καλές εμφανίσεις. Αρχικά ο στόχος ήταν να μπούμε στα playoffs, να είμαστε μία από τις 8 πρώτες ομάδες. Επόμενος στόχος που θέσαμε ήταν να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Μετά ο στόχος ήταν να πάμε στο Final Four και τα καταφέρατε.

Τα playoffs είναι δύσκολα. Πρέπει να μάθουμε από αυτά. Είδατε ότι πρέπει να παλεύουμε και αυτό κάνατε και σήμερα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια σε όλους, αλλά συνεχίζουμε. Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στο Final Four, αλλά θα πάμε εκεί για να παλέψουμε κάθε παιχνίδι, ξεκινώντας από τον ημιτελικό. Τώρα θα έχετε ρεπό δύο ημέρες και θα έχουμε ξανά προπόνηση την Παρασκευή".

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το VIDEO με την ομιλία του Έλληνα τεχνικού όπως δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ