EUROLEAGUE

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γαλατά

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γαλατά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το EuroLeague Greece περνά τους παίκτες του Ολυμπιακού από το μικροσκόπιο.

1. ΕΡΙΚ ΓΚΡΙΝ (2π)

Έπαιξε πολύ λίγο. Αγωνίστηκε για 9 λεπτά μόνο. Είχε 1/3 σουτ, 1 ριμπάουντ και 1 λάθος. Δεν έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι. Φαίνεται ότι ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός ρυθμού.

2. ΚΕΜ ΜΠΙΡΤΣ (16π, 11ρ)

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γαλατά

Από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού. Έδωσε πολλές μάχες απέναντι σε τρεις ψηλούς και είχε νταμπλ-νταμπλ. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως δειχνει στις τελευταίες του εμφανίσεις. Είχε 6/11 σουτ, 6 επιθετικά ριμπάουντ και 2 κοψίματα. Για αυτό και έπαιξε 29 λεπτά, ρεκόρ ως τώρα στην Euroleague.

4. ΠΑΤΡΙΚ ΓΙΑΝΓΚ (4 λεπτά)

Δεν πέτυχε καλάθι. Για την ακρίβεια εκανε ένα μόνο σουτ και 2 λάθη. Αγωνίστηκε 4.33'. Δεν έχει βρει ρυθμό και είναι φανερό ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν τον εμπιστεύεται.

6. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ (1 λεπτό)

Ο Πρίντεζης έκανε πολύ καλό παιχνίδι και πήρε τον περισσότερο χρόνο στο "4". Έπαιξε όμως 94'' μόλις. Δεν πρόλαβε να γράψει τίποτα στη στατιστική του.

7. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ (14π 8ασ, 3/8τρ)

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γαλατά

Δεν ήταν μόνο η άμυνα της Γαλατάσαραϊ προσαρμοσμένη πάνω του, ήταν και η επίθεση της. Τον υποχρέωσαν να κυνηγήσει τους αντιπάλους και δεν ήταν καλός στο συγκεκριμένο κομμάτι. Είχε 14 πόντους με 2/4 δίποντα και 3/8 τρίποντα, εκ των οποίων το ένα ήταν το κρίσιμο στο τελευταίο λεπτό. Είχε 8 ασίστ και μόλις 2 λάθη σε 32 λεπτά. Στο επιθετικό κομμάτι ήταν καλός, αν και αναγκάστηκε να διώχνει συνεχώς τη μπάλα από τα χέρια του.

10. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ (2 λεπτά)

Ούτε αυτός είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Στα 2.27' που έπαιξε πρόλαβε να κάνει ένα σουτ. Γενικά η second unit του Ολυμπιακού δεν έκανε καλή δουλειά.

11. ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ (2π)

Πήρε χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο για να ξεκουράσει τον Μπιρτς. Ειχε θετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε (4.42) με 2/2 βολές, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κόψιμο.

15. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ (17π, 6/12δ, 7ρ, 3ασ)

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο ματς με τη Γαλατά

Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού. Ήταν εξάλλου ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους και ο 2ος ριμπαουντερ (7). Σκόραρε με πλάτη και με πρόσωπο και προκάλεσε μεγάλη φθορά. Είχε 6 κερδισμένα φάουλ και ήταν αυτός που έστειλε τον "καυτό" Ντέι στον πάγκο. Στο τέλος είχε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, αλλά δεν το κατάφερε.

16. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (2π, 1/5δ, 5ρ.)

Και αυτός πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Έπαιξε 25 έχοντας 1/5 δίποντα και 0/1 τρίποντο. Βοήθησε στα ριμπάουντ (7), είχε 3 ασίστ και γενικότερα έκανε ένα ουσιαστικό παιχνίδι.

17. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ (19π, 5/8τρ, 7ρ, 2ασ)

Το καλύτερο του φετινό ματς! Είχε 19 πόντους με 5/8 τρίποντα (ακόμη 1/2 δίποντα και 2/2 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο. Εκτέλεσε σωστά όταν η μπάλα έφτασε στα χέρια του, κυνήγησε πολύ στην άμυνα μαρκάροντας διαφορετικούς παίκτες. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι από τον 26χρονο γκαρντ.

23. ΝΤΑΝΙΕΛ ΧΑΚΕΤ (4 λεπτά)

Ούτε αυτός πήρε χρόνο συμμετοχής. Απέτυχε στο μαρκάρισμα του Ντέντμοντ και ήταν παρών όταν η Γαλατά γύρισε το παιχνίδι. Για αυτό και δεν έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο.

24. ΜΑΤ ΛΟΤΖΕΣΚΙ (15π, 3/4τρ, 6ρ)

Ήταν ο βασικός λόγος που ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ξανά στο παιχνίδι. Τα δικά του μεγάλα σουτ έκοψαν τη διαφορά και έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι. Είχε ακόμη 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Έπαιξε 20 λεπτα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ