EUROLEAGUE

Η γνωμάτευση για τον Γιώργο Πρίντεζη

Η γνωμάτευση για τον Γιώργο Πρίντεζη

Σπουδαία νέα για τον Γιώργο Πρίντεζη, που τελικά δεν έπαθε μεγάλη ζημιά. Διαβάστε την ιατρική γνωμάτευση του Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος μετέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/12) πως οι χιαστοί και ο μηνίσκος του Γιώργου Πρίντεζη δεν πειράχθηκαν και λίγη ώρα μετά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε την ακριβή ιατρική γνωμάτευση για τον πολύπειρο φόργουορντ.

" Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Φέρει οστικό οίδημα έσω μηριαίου κονδύλου και διάταση του έξω πλαγίου συνδέσμου. Η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται για διάστημα 10 έως 15 ημερών" αναφέρει η ενημέρωση των ερυθρόλευκων.

Αυτό σημαίνει ότι ο "Πριντ" θα χάσει τους αγώνες με ΠΑΟΚ (εκτός), Ερυθρό Αστέρα (εντός), Μπάμπεργκ (εκτός) και Προμηθέα Πάτρας (εντός). Από εκεί και πέρα, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον εντός έδρας αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, στις 29 Δεκεμβρίου.

Τα νέα είναι σίγουρα ευχάριστα, καθώς τη στιγμή του τραυματισμού του όλοι πίστεψαν πως η ζημιά είναι μεγάλη. Ο Πρίντεζης θα έχει και μια ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του, να πάρει μερικές ανάσες και να γυρίσει ακόμη πιο δυνατός, την ώρα που ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Δημήτρης Αγραβάνης θα κληθούν να καλύψουν την απουσία του. Ίσως να είναι αυτή η μεγάλη τους ευκαιρία να "λάμψουν".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ