EUROLEAGUE

Η έκπληξη του Καμπούρη

Olympiacos BC

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει το κοινωνικό πρόγραμμα "Οne Team" και ο Αργύρης Καμπούρης έκανε μία ευχάριστη έκπληξη στους εκπαιδευόμενους από το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες".

Ο Αργύρης Καμπούρης την Παρασκευή (23/2) έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της ομάδας του "Οne Team" του Ολυμπιακού και οι αθλητές τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό.

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική ευχάριστη έκπληξη για τους αθλητές από τους εκπαιδευόμενους από το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες", καθώς την Παρασκευή (23/2) έπαιξαν για πρώτη φορά... ελεύθερο μπάσκετ.

Τέλος, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους εθελοντές για την σημαντική προσφορά τους στο κοινωνικό πρόγραμμα "One Team".

Το δελτίο Τύπου της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ αναφέρει:

"H ομάδα του One Team έφτασε στα βοηθητικά του ΣΕΦ, με τους μαθητές να δείχνουν τη χαρά και την ανυπομονησία για την προπόνησή τους.

Το σημερινό (23/02) μάθημα είχε δύο σκέλη. Στο πρώτο εκτέλεσαν ασκήσεις αντίληψης και μνήμης και στο δεύτερο σκέλος έπαιξαν για πρώτη φορά ελεύθερο μπάσκετ.

Η έκπληξη του Καμπούρη

Στο μεταξύ κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπήρξε μια απρόσμενη επίσκεψη! Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας του ’87 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Αργύρης Καμπούρης, έκανε έκπληξη στα παιδιά, τα οποία τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και πολλή αγάπη και άκουσαν προσεκτικά τις συμβουλές του.

Έπειτα ξεκίνησε ο μεταξύ τους αγώνας ‘’παίζοντας στο ένα καλάθι’,’ όπου άπαντες συνειδητοποίησαν πόση δουλειά χρειάζεται μια ομάδα για να συντονιστεί , να προσαρμοστούν οι παίκτες και να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν ατομικά και ομαδικά σε έναν αγώνα!

Κλείνοντας νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς εκτός από τη βοήθειά τους στους αγώνες της ανδρικής ομάδας, η προσφορά τους και στο ONE TEAM είναι πολύτιμη!".

Photo Credits: Olympiacos BC

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ