EUROLEAGUE

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον "τελικό" με την Εφές

EUROLEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÓÔÏ ABDI IPEKCI ARENA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÓÔÏ ABDI IPEKCI ARENA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον "τελικό" της Παρασκευής (28/4, 21:15). Χωρίς προβλήματα προπονήθηκαν οι Πειραιώτες. Αποφασισμένοι οι "ερυθρόλευκοι" να στείλουν την σειρά σε το ματς. Δείτε τα VIDEO από την Πόλη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τέταρτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς κόντρα στην Αναντολού Εφές, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/4) το βράδυ (21:15) στο κατάμεστο Αμπντί Ιπεκτσί καθώς σημειώθηκε sold-out.

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν το βράδυ (20:30) την Πέμπτης (27/4) χωρίς προβλήματα. Τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοβ (είχε αιμάτωμα στο γόνατο), όσο και ο Κεμ Μπιρτς (ελαφρύ τραυματισμό στο πόδι), έλαβαν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, όπως και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκε με πυρετό.

Οι "ερυθρόλευκοι" παρακολούθησαν σε video το τρίτο ματς της σειράς και ανέλυσαν τα λάθη τους, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δίνει βαρύτητα στον τομέα των λαθών, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας μέτρησαν 18. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει από τους παίκτες του να βγάλουν σκληράδα στην άμυνα ώστε να ματσάρουν την αθλητικότητα της Εφές και κυρίως να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην επίθεση, τόσο με το να τρέξουν περισσότερο στο ανοιχτό γήπεδο, όσο και με το να κυκλοφορήσουν καλύτερα την μπάλα στο "πέντε εναντίον πέντε".

Ο Ολυμπιακός είναι μια μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα, με νοοτροπία νικητή, με αρκετούς έμπειρους παίκτες, οι οποίοι έχουν δώσει πολλά παρόμοια κρίσιμα παιχνίδια στο παρελθόν και στον ερυθρόλευκο στρατόπεδο ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να αντιδράσουν. Υπάρχει άγχος και πίεση, καθώς πρόκειται για ένα ματς δίχως αύριο αν ηττηθούν, γνωρίζοντας μάλιστα τον αποκλεισμό αν και είχαν το πλεονέκτημα έδρας, αλλά παράλληλα στην ομάδα υπάρχει θέληση, αποφασιστικότητα, αλλά και ένα τεράστιο κίνητρο ώστε να δώσουν το "παρών" στο Final Four, στέλνοντας αρχικά την σειρά σε πέμπτο ματς.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι ήρεμοι, παίκτες και προπονητές κουβέντιασαν μεταξύ τους, ανέλυσαν τα λάθη τους και είναι έτοιμοι για τον "τελικό" κόντρα στην Αναντολού Εφές στο τέταρτο ματς της σειράς. Ανήμερα του αγώνα, το πρωί της Παρασκευής (28/4), οι Πειραιώτες θα πάνε στο γήπεδο, κάνοντας το καθιερωμένο χαλάρωμα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ