EUROLEAGUE

Eτοιμάζεται ο Γουότερς ενόψει Παναθηναϊκού, πάει για Μπαρτσελόνα ο Αγραβάνης

Eτοιμάζεται ο Γουότερς ενόψει Παναθηναϊκού, πάει για Μπαρτσελόνα ο Αγραβάνης

Ο Γουότερς έχει δείξει καλά στοιχεία στις προπονήσεις και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο. Ο Αγραβάνης θα επιστρέψει με Μπαρτσελόνα, ενώ ο Σπανούλης παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει ΠΑΟ.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Παρασκευής (6/1, 21:00), με τους Πειραιώτες να υποδέχονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που είναι sold-out, για την 16η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ντόμινικ Γουότερς έχει παρουσιάσει καλά στοιχεία στις πρώτες προπονήσεις του Ολυμπιακού, δείχνει να προσαρμόζεται σε ικανοποιητικό βαθμό, είναι σε καλή φυσική κατάσταση και αρχίζει να εμπεδώνει γρήγορα τον τρόπο λειτουργίας των "ερυθρολεύκων". Σε αυτό τον έχει βοηθήσει αρκετά και ο επί χρόνια φίλος και συμπαίκτης του στο Κολέγιο, Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τον έχει από κοντά.

Όπως σας έχουμε αναφέρει, οι Πειραιώτες περιμένουν (και θέλουν) από εκείνον να προσφέρει την ικανότητα του στις πικ-εν-ρολ συνεργασίες (ήδη δουλεύει πάνω σε αυτό με τους συμπαίκτες του), την έφεση του στην δημιουργία, αλλά και το αξιόπιστο περιφερειακό του σουτ. Είναι δεδομένη η χρησιμοποίηση του Αμερικανού γκαρντ στο ματς απέναντι στο "τριφύλλι".

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, οι ενοχλήσεις στον ώμο δεν έχουν υποχωρήσει και οι "ερυθρόλευκοι" τον προετοιμάζουν ώστε να επιστρέψει ετοιμοπόλεμος στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία θα διεξαχθεί στις 12 Ιανουαρίου στην Βαρκελώνη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης για δεύτερη μέρα προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του, συμμετέχοντας και στο κομμάτι των επαφών, στο οποίο το σώμα του αντεπεξήλθε καλά. Έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και όπως έχουμε πει είναι δεδομένη η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται πως έχει μείνει εκτός από το ματς στο Κάουνας στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Βασίλης Σπανούλης, για ακόμη μία μέρα, δεν προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, καθώς αντιμετωπίζει εστία μυικής θλάσεως στον αριστερό προσαγωγό, τραύμα το οποίο και κληρονόμησε από το περασμένο ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι απέναντι στους "πράσινους" παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού το παλεύει, δουλεύει σκληρά και θέλει να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση, αλλά οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσουν αν δεν δουν αισθητή βελτίωση. Άλλωστε, υπάρχει και κίνδυνος υποτροπής και οι "ερυθρόλευκοι" σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χειροτερέψει η κατάσταση του παίκτη.

Οι "ερυθρόλευκοι" παρακολούθησαν σε βίντεο τα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" έχουν νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους (Γκάμπριελ, Τζεντίλε), αλλά και παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμούς (Τζέιμς) και σίγουρα το "τριφύλλι" θα παρουσιαστεί διαφορετικό σε σχέση με την τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ