EUROLEAGUE

Εκτός ο ΜακΛίν, μέσα ο Τολιόπουλος

Εκτός ο ΜακΛίν, μέσα ο Τολιόπουλος
EUROKINISSI

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού απέναντι στη Χίμκι (19:00, Live Blog Sport24.gr) και τη θέση του στη 12αδα πήρε ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν το πάλεψε, αλλά δεν θα είναι στη διάθεση για του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Χίμκι (19:00, Live Blog Sport24.gr) .

Ο Αμερικανός σέντερ αποκόμισε έναν μυϊκό σπασμό στη μέση στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και παρά το γεγονός πως η κατάστασή του είχε παρουσιάσει βελτίωση, δεν θα καταφέρει να δώσει το "παρών" στο ματς με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν μετά την άφιξη της ομάδας του στη "Mytishchi Arena" βγήκε στο γήπεδο δοκιμάζοντας το... σώμα του, ένιωσε πως είναι έτοιμος και αρχικά υπήρξε η ενημέρωση πως θα αγωνιστεί. Τελικά, όμως, δεν θα παίξει στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως είχαν προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο, καθώς η αποστολή τους ταξίδεψε στη Μόσχα με 13 παίκτες και τη θέση του Αμερικανού σέντερ στη 12αδα τους, θα πάρει ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα ενημέρωσαν για την απουσία του Τζαμέλ ΜακΛίν μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter... τιτιβίζοντας πως "ο Τζαμέλ ΜακΛίν δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη Χίμκι. Ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στη μέση".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ