EUROLEAGUE

Αμπός: ''Ήθελα Σερμαντίνι αλλά…''

Αμπός: ''Ήθελα Σερμαντίνι αλλά…''

Ο τεχνικός της Σαραγόσα, Χοσέ Λουίς Αμπός, ξεκαθάρισε πως ήθελε τον Γκιόργκι Σερμαντίνι όμως συμφωνεί απόλυτα με τη μεταγραφή του Γεωργιανού στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ωφελήθηκε οικονομικά η ομάδα.

Ο Χοσέ Λουίς Αμπός ρωτήθηκε για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκιόργκι Σερμαντίνι μετά την ήττα από τη Ρεάλ στον ημιτελικό του Copa del Rey και δήλωσε άγνοια .

Το deal μεταξύ Ολυμπιακού, Σαραγόσα, Σερμαντίνι ολοκληρώθηκε λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία των ομάδων που συμμετέχουν στην Euroleague για διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ τους και ο Γεωργιανός επέστρεψε στον Ολυμπιακό έπειτα από… μισή σεζόν.

Η Σαραγόσα φιγουράρει στην έκτη θέση της κατάταξης στην ACB με ρεκόρ 12-6 ενώ συμμετείχε στο πρόσφατο Copa del Rey της Μάλαγα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σερμαντίνι.

Πλέον είναι υποχρεωμένη να πορευτεί χωρίς τον ''Σέρμα'' και ο κόουτς Αμπός μίλησε για την απώλεια του Γεωργιανού: ''Από καθαρά αγωνιστική άποψη, σίγουρα θα ήθελα τον Σερμαντίνι στην ομάδα. Από τη στιγμή, όμως, που το κλαμπ θα ωφεληθεί, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το ζήτημα. Καταλαβαίνω ότι η ομάδα έκανε μια πολύ καλή οικονομική επιλογή με αυτή την κίνηση ώστε να εξισορροπήσει το μπάτζετ. Αν αυτή η εξέλιξη είναι θετική για τη Σαραγόσα, συμφωνώ απόλυτα''.

Πλέον η Σαραγόσα είναι υποχρεωμένη να μάθει να… ζει χωρίς τον Σερμαντίνι, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Φουενλαμπράδα για την 21η αγωνιστική στην ACB.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ