EUROLEAGUE

Τραορέ: "Μας έδειραν άσχημα"

Τραορέ: "Μας έδειραν άσχημα"

Ο Αλί Τραορέ πάτησε παρκέ, για πρώτη φορά έπειτα από έξι μήνες, στο διασυρμό της Ναντέρ στο Βελιγράδι, από την Παρτίζαν (73-43). Αλλά για τον Γάλλο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μόνο η πραγματικότητα.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι η Ναντέρ πέρασε δύσκολες ώρες στο Βελιγράδι. Γιατί το 73-43 δεν το λέτε μια απλή ήττα. Ο Αλί Τραορέ ήταν αρκετά... τίμιος, ώστε να παραδεχθεί (στο basketactu.com) πως "μας έδειραν άσχημα".

Εν συνεχεία, εξήγησε ότι "ήταν το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας, από την αρχή της σεζόν. Πραγματικά, το χειρότερο. Ξεχάσαμε όλες τις αρχές μας. Τρέχαμε χωρίς λόγο, δεν είχαμε συνεργασίες και η Παρτίζαν κυριάρχησε σε όλους τους τομείς. Αλλά αυτό θα μας γίνει μάθημα, για το μέλλον".

Ο Γάλλος σέντερ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μετά τους έξι μήνες που ήταν νοκ ντάουν (με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο) και δεν έκανε ακριβώς καλή δουλειά. Πάντα ειλικρινής, ομολόγησε ότι "είμαι απογοητευμένος από τον εαυτό μου. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, το τελευταίο εξάμηνο, αλλά πρέπει να είμαι αυστηρός αν θέλω να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν, πριν τους τραυματισμούς. Αν λέω "εντάξει μωρέ, έλειπα έξι μήνες" θα μου πάρει περισσότερο καιρό να βρω τον εαυτό μου. Εγώ θέλω να τα καταφέρω το συντομότερο δυνατό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ