EUROLEAGUE

"Το ματς της χρονιάς με την Άλμπα"

Maccabi Tel Aviv coach Guy Goodes, right, talks to Maccabi Tel Aviv's Sylven Landesberg (15) during the second quarter of an NBA preseason basketball game against the Brooklyn Nets Tuesday, Oct. 7, 2014, in New York.  Brooklyn won 111-94. (AP Photo/Jason DeCrow)
Maccabi Tel Aviv coach Guy Goodes, right, talks to Maccabi Tel Aviv's Sylven Landesberg (15) during the second quarter of an NBA preseason basketball game against the Brooklyn Nets Tuesday, Oct. 7, 2014, in New York. Brooklyn won 111-94. (AP Photo/Jason DeCrow) AP

Ο Γκάι Γκούντες εξήγησε πως την Πέμπτη (4/12) περιμένει τη Μακάμπι ο πρώτος τελικός της χρονιάς. Με νίκη επί της Άλμπα, στη Nokia Arena, οι πρωταθλητές θα επουλώσουν τις πληγές.

O πληγωμένος εγωισμός της Μακάμπι (από την ταπείνωση που της πρόσφερε η ΤΣΣΚΑ στη Nokia Arena) λειτούργησε στο ματς με την Μπνέι Χερζλίγια (89-73), με τους πρωταθλητές Ευρώπης να ελπίζουν πως αυτό θα συμβεί και στον "τελικό" εναντίον της Άλμπα.

Με νίκη η "ομάδα του λαού" θα βρεθεί στο ΤΟΡ16. "Είναι το ματς της χρονιάς για εμάς" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκάι Γκούντες, πριν προσθέσει "τουλάχιστον μέχρι τώρα".

Ο Μπράιαν Ραντλ επρόκειτο να μείνει εκτός του ματς της Δευτέρας (1/12), αλλά οι καθ' ύλην αρμόδιοι αποφάσισαν πως θα ήταν πιο χρήσιμο να πατήσει στο παρκέ. "Δεν ήταν 100% έτοιμος, αλλά το πρωί του αγώνα οι γιατροί μας είπαν ότι μπορεί να παίξει. Σκεφτήκαμε να τα βρούμε κάπου στη μέση. Επειδή θέλαμε να 'χει ρυθμό στο ματς με τους Γερμανούς, αγωνίστηκε για λίγο" εξήγησε ο Νίκολα Βούιτσιτς.

Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι τι θα κάνουν οι Ισραηλινοί με τον Μαρκίς Χέινς, καθώς έχουν μαζευτεί πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι δεν ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο. Πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί. "Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στο τι θα κάνουμε με αυτόν τον παίκτη. Είναι σημαντικό ωστόσο, να συνεχίσουμε με τους παίκτες που έχουμε και να φροντίσουμε ώστε όλοι να 'χουν τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοπεποίθηση, ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ