EUROLEAGUE

Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά

Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά

Η Euroleague TV ζήτησε από τους Γκάι Πνίνι και Γιογκέβ Οχαγιόν να... ξεκατινιαστούν και το έκαναν με τεράστια επιτυχία, σε ένα απολαυστικό video.

Αρχικά, ο Πνίνι συστήνεται και μετά συστήνει στο λαό τον συμπαίκτη του και " φίλο μου", όπως λέει Οχαγιόν. Ο τελευταίος είναι εκείνος που κάνει την πρώτη ερώτηση, με τον αρχηγό της Μακάμπι να ενημερώνει πως " είμαστε συγκάτοικοι στις αποστολές, οπότε ξέρει τα πάντα για εμένα".

Ο Οχαγιόν ρωτά " πώς αισθάνθηκες, όταν πάτησε το πόδι σου στο παρκέ, στον τελικό του Final Four;", με τον Πνίνι να λέει ότι " η στιγμή που βγήκαμε στο παρκέ, ήταν πολύ ενθουσιώδης, το να δούμε το γήπεδο στο Μιλάνο γεμάτο από κίτρινους ανθρώπους, από κίτρινες μπλούζες. Ήταν τρελό. Όλοι ξέραμε τι σήμαινε αυτός ο τελικός, για τη Μακάμπι. Ήταν ένα από τα πιο δυνατά αισθήματα που είχα νιώσει ποτέ". Ο Οχαγιόν συμφώνησε και μετά ρώτησε " τι έκανες αφότου κατακτήσαμε το τρόπαιο;".

Ο Πνίνι ξεκίνησε με το " το γιορτάσαμε, με τις οικογένειες μας, τις συζύγους μας. Ήταν μια εντυπωσιακή βραδιά. Φυσικά, όταν γυρίσαμε στο Τελ Αβίβ, πανηγυρίσαμε με όλον τον κόσμο που μας περίμενε εκεί. Σε όλη την πόλη επικρατούσε τρέλα. Ελπίζουμε να το κάνουμε ξανά".

Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά

Η επόμενη ερώτηση ήταν του Πνίνι προς τον Οχαγιόν. Ζήτησε να μάθει τι του αρέσει να τρώει πριν κάθε ματς, με τον Ισραηλινό πόιντ γκαρντ να μην το περιορίζει: " Μου αρέσει πραγματικά το φαγητό, ΟΚ; Είναι ένα από τα προβλήματα μου! Βέβαια, μου αρέσει και το γεγονός ότι δεν παχαίνω. Προσπαθώ ωστόσο, να τρώω υγιεινά. Δηλαδή, κοτόπουλο, ρύζι και πατάτες. Και φυσικά, ένα μεγάλο πιάτο, ένα... βουνό σαλάτας. Αυτό που χρειάζομαι, όταν τρώω, είναι μόλις τελειώνω να αισθάνομαι χοντρός. Πλήρης από φαγητό. Και μόνο έτσι χαλαρώνω".

Ακολούθως, ενημέρωσε τον Πνίνι πως "έ χω άλλη μια ερώτηση για εσένα", με τον αρχηγό να του ζητά να είναι εύκολη και τον Οχαγιόν να τον διαβεβαιώνει πως θα είναι. Τι τον ρώτησε; "Ποιο είναι το πιο αστείο βρίσιμο που έχεις ακούσει σε γήπεδο;", με τον Πνίνι να αποκαλύπτει ότι "σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, ο Γιογκέβ μου λέει να τον περιμένω να βγούμε μαζί στο παρκέ, γιατί θέλει να ακούσει όλους όσους... με ευλογούν. Δίχως αμφιβολία, η Pionir Arena είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα".

Ο Πνίνι ρωτά τον Οχαγιόν ποιος είναι ο πιο δύσκολος προσωπικός αντίπαλος που αντιμετώπισε ποτέ, με εκείνον να διαλέγει "τον Ομάρ Κουκ. Είναι τόσο καλός αμυντικός που κάθε φορά που τον συναντώ, λέω στον Γκάι " πάρε την μπάλα, εγώ θα είμαι στη γωνία και θα περιμένω". Ο Πνίνι τον ρώτησε " μα γιατί δεν μου δίνεις την μπάλα; Κάποιες φορές είμαι μόνος, αλλά δεν πασάρεις", με τον Οχαγιόν να εξηγεί " για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να σε βλέπω να σηκώνεις το χέρι και να δείχνει με το δάχτυλο ψηλά, κάθε φορά που σκοράρεις. Κάντο μια δυο φορές και τέλος. Είναι αρκετό. Μ πορείς να σηκωθείς και να δείξεις πώς κάνεις, κάθε φορά που σκοράρεις τρίποντο;", με τον Πνίνι να αρκείται στο " απλά δείχνω" και τον Οχαγιόν να παίρνει την... πάσα για να ευχαριστήσει όσους παρακολούθησαν το video.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ