EUROLEAGUE

Ο νέος παίκτης της Μακάμπι!

Ο νέος παίκτης της Μακάμπι!

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Γκάι Γκούντες, για να μιλήσει για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (8/1, 21.05) αποκάλυψε ποιο είναι το νέο όνομα της Μακάμπι.

Αυτό που ξεκίνησε ως συνέντευξη Τύπου του Γκάι Γκούντες, για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο ΤΟΡ16 με τον Ερυθρό Αστέρα, επικέντρωσε σε αυτό που είχε να κερδίσει η Μακάμπι, στα τελευταία παιχνίδια. Που όπως είπε ο καθ' ύλην αρμόδιος "ήταν ένας νέος παίκτης".

Κατ' αρχάς, για τους Σέρβους εξήγησε ότι " απαιτεί από εμάς να είμαστε πολύ επιθετικοί και δυνατοί, όπως αντιμετωπίζουμε έναν από τους πιο ψηλούς παίκτες της Ευρώπης -για την ακρίβεια τον πιο ψηλό. Δεν είναι απλό αυτό το ματς. Είμαστε προετοιμασμένοι".

Τον ρώτησαν για την εμφάνιση του Νέιτ Λίνχαρτ, στην πρεμιέρα του ΤΟΡ16 στο ΟΑΚΑ και είπε ότι "δ εν ήταν μια φορά και τέλος. Μολονότι ο Ντέβιν Σμιθ επέστρεψε στο ενεργό ρόστερ, ο Λίνχαρτ θα 'χει σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Ο Σμιθ θα ξεκινήσει το ματς, αλλά δίχως αμφιβολία ο Λίνχαρτ κέρδισε μια θέση στο rotation. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ανακαλύψαμε εκ νέου έναν παίκτη. Ότι είναι... η μεταγραφή μας. Στην αρχή της σεζόν δεν έμοιαζε, όπως τώρα. Δεν έπαιζε, όπως τώρα. Πλέον, θυμίζει τον παίκτη που τράβηξε το ενδιαφέρον μας εξ ου και τον φέραμε κοντά μας".

Ο Γκούντες ομολόγησε ότι " από την αρχή της σεζόν, ήταν σε όλες τις πτήσεις, αλλά δεν έπαιζε, ενώ καθόταν στην άκρη του πάγκου. Ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε, ποτέ δεν έκανε έστω μια γκριμάτσα. Είχε προσφορές από όλη την Ευρώπη, τις οποίες αρνήθηκε για να μείνει κοντά μας. Και όταν έπαιξε στο ΟΑΚΑ, εναντίον μιας πολύ δυνατής ομάδας, ήταν σαν να είχε παίξει σε όλα τα ματς. Πιστεύουμε πλέον, στις δυνατότητες του".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ