EUROLEAGUE

Ο Άντονι Πάρκερ μπαίνει στο Hall of Fame της Μακάμπι

Ο Άντονι Πάρκερ θα μπει στο Hall of Fame της Μακάμπι, με την ομάδα από το Τελ Αβίβ να τιμά τον παλαίμαχο Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ που την οδήγησε εις διπλούν στην κορυφή της Euroleague. "Είμαι περήφανος και ενθουσιασμένος", δήλωσε.

Ο Άντονι Πάρκερ είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της Euroleague, έχοντας οδηγήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ εις διπλούν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης, τόσο στο Final Four του 2004 στο Ισραήλ (ήταν και ο MVP του τουρνουά), όσο και σε εκείνο του 2005 στην Μόσχα. Το 2001, μάλιστα, είχε φτάσει και στην κορυφή της τότε Suproleague (FIBA).

Ο 41χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας από την Αμερική, ο οποίος πλέον είναι σκάουτερ των Ορλάντο Μάτζικ, θα τιμηθεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο, στον οποίο αγωνίστηκε την διετία 2000-2002 και την τριετία 2003-2006, κατακτώντας τίτλους σε Ισραήλ και Ευρώπη.

Όπως έγινε γνωστό, ο Άντονι Πάρκερ θα τιμηθεί σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ, ανάμεσα στην Μακάμπι και στην Νταρουσάφακα, στην οποία προπονητής είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ, με τον οποίο συνεργάστηκε στο παρελθόν στην ομάδα του Τελ Αβίβ.

Ο παλαίμαχος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, σε δηλώσεις του τόνισε πως: "Είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος που θα μπω στο Hall of Fame της Μακάμπι. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Τελ Αβίβ και να συναντήσω τους φίλους μου, με τους οποίους συνεργάστηκα. Ανυπομονώ να συναντήσω και πάλι από κοντά τους φιλάθλους της Μακάμπι, οι οποίοι αποτελούν κομμάτι της ζωής μου σε αυτά τα πέντε υπέροχα χρόνια που πέρασα εκεί".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ