EUROLEAGUE

Με το μυαλό σε Χάποελ και Λάντεσμπεργκ

Με το μυαλό σε Χάποελ και Λάντεσμπεργκ

Η Μακάμπι υποδέχεται αύριο (12/05) τη Χαποέλ Γκαλίλ/Γκιλμπόα για την πρώτη φάση των playoffs ενώ οι Ισραηλινοί περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Σίλβεν Λάντεσμπεργκ.

Ο 24χρονος φόργουορντ υπέστη μερική ρήξη τένοντα, στην ήττα της Μακάμπι από την Χαποέλ Γκαλίλ/Γκιλμπόα και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα χάσει το Final-4 στο Μιλάνο.

Η ''ομάδα του λαού'' επιστρέφει αύριο στα playoffs για το Game 4 της σειράς ( σ.σ. προηγείται με 2-1 νίκες) ενώ άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Σίλβεν Λάντεσμπεργκ προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον σπουδαίο ημιτελικό της Παρασκευής (16/05, 19:00) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

''Συνεχίζει τη θεραπεία προκειμένου να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων. Δεν θα παίξει κόντρα στη Χάποελ όμως το ιατρικό τιμ θα κάνει τα πάντα ώστε να προλάβουμε τον ημιτελικό της Παρασκευής. Η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη'' εξήγησε ο Ντέιβιντ Μπλατ στο sport5.co.il για τον Λάντεσμπεργκ.

Φέτος ο 24χρονος φόργουορντ μετράει 3.2 πόντους και 1.2 ριμπάουντ σε 19 συμμετοχές με τη Μακάμπι στην Euroleague, όλες ως αναπληρωματικός.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ