EUROLEAGUE

Η Μακάμπι θέλει να "σκουπίσει" τη Γαλατασαράι

Η Μακάμπι θέλει να "σκουπίσει" τη Γαλατασαράι

Η Μακάμπι θα υποδεχθεί τη Γαλατασαράι (Πέμπτη 27/2, 21.45), χωρίς τον Γιόγκεβ Οχαγιόν, ο οποίος έχει οίδημα στο μάτι και με τον Αντρίγια Ζίζιτς να επιστρέφει στη Euroleague, έπειτα από έξι χρόνια.

Η Μακάμπι δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, εναντίον της Χάποελ (71-93) στην Ιερουσαλήμ, για την 20η αγωνιστική της ισραηλινής λίγκας. Απέκτησε: τον Γιόγκεβ Οχαγιόν, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στο μάτι και απέκτησε οίδημα.

"Ο Γιόγκεβ είναι εκτός δουλειάς, για το εγγύς μέλλον. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ημέρες ή εβδομάδες. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα συνέλθει. Δεν είναι θέμα θέλησης ή πόνου. Η αρχική εκτίμηση είναι δυο εβδομάδες. Η περιοχή όμως, είναι προβληματική και μια μικρή λεπτομέρεια, μπορεί να δημιουργήσει υποτροπή" ενημέρωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε παραμονή του ματς με τη Γαλατασαράι (Πέμπτη 27/2, 21.45).

Ο κόουτς των Ισραηλινών, μίλησε και για τον Αντρίγια Ζίζιτς, ο οποίος επιστρέφει στη Euroleague για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2008. " Το πρώτο του παιχνίδι, ήταν με την Εϊλάτ. Προσαρμόστηκε αμέσως στην ατμόσφαιρα της ομάδας. Θα χρειαστεί καιρό να μπει και στη νοοτροπία. Δίχως αμφιβολία όμως, η διοίκηση μας έφερε τον κατάλληλο παίκτη, την κατάλληλη στιγμή".

Σε ό,τι αφορά τους Τούρκους, είπε ότι " έχει πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες, ικανούς να σουτάρουν από οποιαδήποτε θέση. Παίκτες που έπαιζαν μαζί και πέρυσι. Αυτό το ματς θα κρίνει την πορεία μας. Είναι χρήσιμο να "σκουπίσουμε" τη Γαλατά, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί τεράστιο στη συνέχεια".

Τον ρώτησαν για τον Κάρλος Αρόγιο, ο οποίος είχε υπάρχει παίκτης της Μακάμπι. Ενημέρωσε ότι "είναι εξαιρετικός παίκτης. Όλοι γνωρίζουν τις ικανότητες του. Δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Μόνο να τον περιορίσεις".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ