ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μακάμπι σε επαφές για την επιστροφή Σχορτσανίτη

Η Μακάμπι σε επαφές για την επιστροφή Σχορτσανίτη
Σχορτσανίτης INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης.

Δημοσίευμα από το Ισραήλ αναφέρει πως η Μακάμπι ψάχνει παίκτες ώστε να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών της και τονίζει πως η ομάδα του Τελ Αβίβ ενδιαφέρεται "ζεστά" για το ενδεχόμενο επιστροφής του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Το κείμενο αναφέρει πως η Μακάμπι, όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά και πως βρίσκεται σε επαφές με την πλευρά του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, συζητώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο 30χρονος σέντερ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά σε αυτό υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης.

Το δημοσίευμα τονίζει πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία αποκλείστηκε από τo ΤOP-16 και συνεχίζει στο Eurocup, ψάχνει παίκτες, αλλά η αγορά στη συγκεκριμένη περίοδο είναι... φτωχή και οι λύσεις περιορισμένες. Οι Ισραηλινοί, λοιπόν, κοιτάζουν για... ευκαιρίες και μία από αυτές είναι η περίπτωση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, καθώς έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του και υπάρχει δυνατότητα να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έχει αγωνιστεί συνολικά τέσσερις σεζόν στην Μακάμπι. Αρχικά έκανε ένα διετές πέρασμα (2010-2012), όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό (2005-2010), ενώ επέστρεψε στο Τελ Αβίβ (2013-2015) μετά από έναν χρόνο παρουσίας του στον Παναθηναϊκό (2012-2013). Με τους "κίτρινους", ο Έλληνας διεθνής σέντερ, κατέκτησε την Euroleague στο Final-Four του Μιλάνου το 2014 και αναμφισβήτητα είναι ένα γνώριμο και οικείο πρόσωπο στην Μακάμπι.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ψάχνει "ψηλό" ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της και δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που κοιτάζει Έλληνες παίκτες. Υπενθυμίζεται, πως οι Ισραηλινοί πρόσφατα ενδιαφέρθηκαν και για την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και οι άνθρωποι της "Ένωσης" δεν τον άφησαν να φύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ