EUROLEAGUE

Η Μακάμπι αποδέσμευσε τον Φάρμαρ

Η Μακάμπι αποδέσμευσε τον Φάρμαρ

Ο Τζόρνταν Φάρμαρ ζήτησε από την Μακάμπι να αποχωρήσει από την ομάδα, αίτημα το οποίο και έγινε δεκτό από την ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. "Ευχαριστώ την Μακάμπι για την κατανόηση", σχολίασε.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε επίσημα την αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ, Τζόρνταν Φάρμαρ , ο οποίος ήρθε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι για δεύτερη φορά, ύστερα από το πρώτο του πέρασμα το 2011.

Συγκεκριμένα, ο Τζόρνταν Φάρμαρ ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει από την Μακάμπι, αίτημα το οποίο και έγινε δεκτό από την διοίκηση, καθώς επιθυμία του παίκτη είναι να επιστρέψει στις ΗΠΑ, ψάχνοντας να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Στο παρελθόν υπήρξε για δύο σεζόν παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς (2013-2015), ενώ στην σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην Euroleague φορώντας την φανέλα της Αναντολού Εφές.

Η διοίκηση της Μακάμπι, η οποία θα γλιτώσει και αρκετά χρήματα από το υψηλό συμβόλαιο του Τζόρνταν Φάρμαρ (1.350.000 ευρώ), ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του παίκτη, με τον αθλητή, παράλληλα, να ευχαριστεί την διοίκηση των Ισραηλινών που έδειξαν κατανόηση στην επιθυμία του.

Ο Τζόρνταν Φάρμαρ, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του, είπε τα εξής: " Θέλω να ευχαριστήσω την Μακάμπι που σεβάστηκε την επιθυμία μου να φύγω. Ήθελα πραγματικά να πετύχουμε κάτι καλό φέτος στην Μακάμπι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήρθε η ώρα να πω αντίο. Κάποια πράγματα δεν κύλησαν όπως περίμενα, άλλαξαν κάποιες καταστάσεις, αλλά δεν έχω να κατηγορήσω κανέναν, ούτε και να ρίξω ευθύνες. Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Έτσι είναι το μπάσκετ.

Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη τους φιλάθλους της Μακάμπι και να τους ζητήσω συγνώμη που δεν τα πήγαμε καλά φέτος στην Euroleague. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του νέου προπονητικού τιμ και πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα για τον σύλλογο. Έχω μεγάλο σεβασμό για την διοίκηση της Μακάμπι και είμαι σίγουρος πως θα κάνουν τα πάντα ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ