EUROLEAGUE

Έμεινε... από μέση ο Λάντεσμπεργκ

Έμεινε... από μέση ο Λάντεσμπεργκ

Η Μακάμπι προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να μην έχει τον Σίλβεν Λάντεσμπεργκ στην πρεμιέρα του ΤΟΡ16 με τον Παναθηναϊκό (30/12, 22.00). Τι είπε ο Ραντλ για τον Παναθηναϊκό και... την επιθυμία της παρέας του να πάει στα πλέι οφ.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν ότι ο Γκάι Γκούντες προετοιμάζει το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ (30/12, 22.00), χωρίς τον Σίλβεν Λάντεσμπεργκ. Ο πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Ευρώπης, στα τελευταία παιχνίδια, ξύπνησε με ενοχλήσεις στη μέση και δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στην πρεμιέρα του ΤΟΡ16.

Η "ομάδα του λαού" θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Αθήνα το νέο της απόκτημα, Τζο Αλεξάντερ, ενώ άκρας υγείας χαίρει και ο Μπράιαν Ραντλ. Ο τελευταίος δήλωσε στην sport5.co.il πως "τ ο ΤΟΡ16 είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Η ενέργεια είναι άλλη, τα πάντα είναι διαφορετικά. Πρέπει να κοιτάς το κάθε ματς με τη σειρά που έρχεται, διαφορετικά είναι επικίνδυνο να χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου".

Διαβεβαίωσε ότι " από το ξεκίνημα της σεζόν, οπότε είχαμε πολλά προβλήματα, έχουμε βρει ρυθμό. Ωριμάσαμε ως ομάδα και διαπιστώσαμε πώς μπορούμε να παίζουμε όλοι μαζί. Δοκιμάσαμε διάφορα, ζήσαμε διάφορα, αλλά πιστεύω ότι τελικά κάτι καλό κάναμε. Για αυτό και τώρα θέλουμε να βρεθούμε στα πλέι οφ. Για να τα καταφέρουμε, θα χρειαστεί να αυξήσουμε το επίπεδο της ενέργειας μας".

Σε ερώτηση για τον Παναθηναϊκό, είπε ότι " είναι πολύ δυνατή ομάδα, όπως κάθε χρόνο. Είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρώπης και έχει εξαιρετικούς παίκτες, που διαθέτουν εμπειρίες και από το ΝΒΑ. Ξέρουν πώς να κερδίζουν. Παίζουν καλή άμυνα και πάντα βρίσκουν τον τρόπο να νικούν. Χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100%".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ