EUROLEAGUE

Έφτασε Μιλάνο η Μακάμπι

Έφτασε Μιλάνο η Μακάμπι

Το Μιλάνο κινείται σε ρυθμούς Final-4 και η Μακάμπι έγινε προ ολίγου η πρώτη ομάδα που αφίχθη στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της μόδας, συνοδεία δεκάδων οπαδών της που αποθέωσαν τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ!

Η αποστολή των Ισραηλινών αφίχθη νωρίτερα από κάθε άλλη στο Μιλάνο, δυο μέρες πριν από το εναρκτήριο τζάμπολ των ημιτελικών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Νίκολα Βούιτσιτς, ο οποίος συμμετείχε σε έξι Final-4 και κατέκτησε back2back τίτλους με την ''ομάδα του λαού'' το 2004 και το 2005, ήταν ο πρώτος που κατέβηκε από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μακάμπι στο ξενοδοχείο.

Ο Ταϊρίς Ράις ήταν ο πρώτος παίκτης της Μακάμπι που μπήξε στο ξενοδοεχείο ενώ ο κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ εισήχθη τελευταίος, αφού αντάλλαξε χειραψία με όλα τα μέλη της αποστολής των Ισραηλινών. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να γίνει η δεύτερη ομάδα που θα φτάσει στο Μιλάνο ενώ θα ακολουθήσουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα.

''Νομίζω ότι μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς τον ενθουσιασμό των ανθρώπων της Μακάμπι! Είναι ώρα να χαλαρώσουμε. Θα πάμε στο ξενοδοχείο να ξεκουραστούμε και θα ξεκινήσουμε δουλειά το απόγευμα. Δεν πρόλαβα να... κάνω scouting στο αεροπλάνο! Θα το κάνω τώρα'' ανέφερε χαριτολογώντας ο Ντέιβιντ Μπλατ κατά την άφιξη της Μακάμπι.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ