EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αρμάνι - Μακάμπι

Δηλώσεις: Αρμάνι - Μακάμπι

Ο Λούκα Μπάνκι αναφέρθηκε στην τεράστια ευκαιρία της Αρμάνι να πάρει τη νίκη στα 0.7'' για τη λήξη ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ αποθέωσε τους παίκτες του για το come-back.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη σπουδαία νίκη της Μακάμπι στο Mediolanum Forum.

Αρμάνι Μιλάνο

Λούκα Μπάνκι: ''Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Είναι δύσκολο να κάνεις οποιοδήποτε σχόλιο έπειτα από ήττα. Κάναμε λάθη στα τελευταία λεπτά κι επιτρέψαμε στη Μακάμπι να επιστρέψει. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα στα 0.7'' για τη λήξη όμως τη χάσαμε (σ.σ. με τη 1/2 βολές του Λάνγκφορντ). Πρέπει να ανέβουμε επίπεδο και να αποφύγουμε τα λάθη ενόψει της συνέχειας. Μπορείτε να φανταστείτε την απογοήτευσή μας. Οφείλουμε να επιστρέψουμε!''

Μακάμπι

Ντέιβιντ Μπλατ: ''Ένα σπουδαίο παιχνίδι! Ένα απίστευτο παιχνίδι, με ένα φοβερό come-back! Το Μιλάνο απέδειξε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ότι έχει δυνατό χαρακτήρα όμως είχαμε τις ευκαιρίες μας όταν κάναμε κάποια καλά πράγματα στην άμυνα. Ήταν ένας ξεχωριστός αγώνας. Δεν είναι συνηθισμένο να επιστρέφεις σε αγώνες τέτοιου επιπέδου, σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Το παιχνίδι τελείωσε, ακολουθούν κι άλλοι αγώνες στη σειρά επομένως πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να σκεφτούμε το Game 2. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς''.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ