EUROLEAGUE

Μάριτς: "Υπέροχη ατμόσφαιρα"

Μάριτς: "Υπέροχη ατμόσφαιρα"

Ο Άλεξ Μάριτς επέστρεψε στο Βελιγράδι αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Ο σέντερ της Λοκομοτίβ Κουμπάν έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Σερβία.

Σε γνώριμα λημέρια και ατμόσφαιρα βρέθηκε χθες βράδυ ο Άλεξ Μάριτς, ο οποίος γνώριζε καλά τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του. Ο Αυστραλός με σερβικό διαβατήριο σέντερ θυμάται ακόμα τους αγώνες που έδωσε κόντρα στους "ερυθρόλευκους" όταν φορούσε την φανέλα της Παρτίζαν. Ο 29χρονος ήταν θετικός στην χθεσινή νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν όπου αγωνίζεται φέτος και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε σε σερβικά Μέσα Ενημέρωσης δίνοντας συγχαρητήρια στους "τρελούς" (στα Σέρβικα λέγονται "Ντέλιγιε") για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

" Είναι πάντα ωραίο να παίζεις στο Βελιγράδι, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Απολαμβάνεις να παίζεις σε τέτοιες έδρες με τόσο όμορφη ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα γιατί έδωσαν μεγάλη υποστήριξη στην ομάδα τους. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που ήρθαμε εδώ και πιστεύω ότι όποιος έρθει στο Βελιγράδι θα έχει δύσκολη δουλειά" ήταν τα πρώτα λόγια του Μάριτς πριν δώσει την δική του εξήγηση για τις πολλές διακυμάνσεις που είχε στην απόδοσή της η Λοκομοτίβ " Είμαστε μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι. Περίμενα σκληρή αντίσταση από τον Ερυθρό Αστέρα και όντως ήταν δύσκολα. Ειδικά στα τρία τελευταία λεπτά που δυσκολευόμασταν να σκοράρουμε. Ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται λίγο χρόνο και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα είναι πολύ επικίνδυνος".

"Ίσως επιστρέψω"

Καταλήγοντας ο Μάριτς ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να επιστρέψει στην Παρτίζαν με τον ίδιο να αφήνει ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο. "Τίποτα δεν είναι απίθανο. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει αύριο και όλα μπορεί να συμβούν. Θα δούμε, αλλά...", είπε

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ