EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει την Euroleague"

Περάσοβιτς: "Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει την Euroleague"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς "έβγαλε το καπέλο" στον Παναθηναϊκό για την παρουσία του στην Euroleague, πριν... απολογηθεί για το γεγονός πως η Λαμποράλ Κούτσα χάλασε τις προβλέψεις πολλών.

Η Λαμποράλ Κούτσα έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στη διάρκεια της Euroleague, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα playoffs. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει, με πλεονέκτημα έδρας, τον Παναθηναϊκό, θέλοντας να πετάξει το "τριφύλλι" εκτός συνέχειας και να επιστρέψει σε Final Four μετά από οκτώ χρόνια απουσίας. Μέχρι τότε βέβαια, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχει πολλά στο μυαλό του.

Όπως, για παράδειγμα, τον τραυματισμό του Φαμπιάν Κοζέρ. Ο 29χρονος πλεϊμέικερ παραμένει νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στη μέση, στερώντας από την ισπανική ομάδα ένα βασικό "γρανάζι" της "μηχανής" της. Σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (12/4), ο προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα απέφυγε να πει περισσότερα για τον τραυματισμό του βασικού πόιντ γκαρντ της ομάδας του, πριν... απολογηθεί για το γεγονός πως οι Βάσκοι βρίσκονται στα playoffs.

" Ζητώ συγγνώμη που η ομάδα έφτασε εδώ", είπε χαριτολογώντας ο Κροάτης προπονητής, ο οποίος σχολίασε ακολούθως πως " προφανώς δεν ήμασταν μεταξύ των φαβορί για να φτάσουμε στα playoffs". Παράλληλα, θέλοντας να καταδείξει την απειρία που υπάρχει στην ομάδα του από τέτοιου είδους αγώνες, είπε πως " πρόκειται για μία ευκαιρία που δεν είχαν πολλοί από τους παίκτες μας στο παρελθόν".

Όσο για τις πρώτες μάχες με τον Παναθηναϊκό; " Είναι η ώρα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final Four, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Η έδρα είναι πολύ σημαντική αφού στην Euroleague δεν είναι εύκολο να κερδίσεις μακριά από αυτή. Θα δούμε τι θα γίνει...", ανέφερε για να ολοκληρώσει τα λεγόμενά του τονίζοντας πως το "τριφύλλι" έχει την ικανότητα και τη δυνατότητα να βρεθεί στο Final Four και να κατακτήσει τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του: " Ο Παναθηναϊκός έχει ρόστερ ικανό για να κατακτήσει την Euroleague. Είναι μια ομάδα που σκοράρει αρκετά μετά από κλέψιμο, μπορεί να χαλάσει τον ρυθμό του αντιπάλου με τον τρόπο που παίζει".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ