EUROLEAGUE

Παρελθόν ο Χάμιλτον

Παρελθόν ο Χάμιλτον

Ο Λαμόντ Χάμιλτον αποτελεί πλέον παρελθόν από τη Λαμποράλ Κούτσα. Ο 30χρονος Αμερικανός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τους Βάσκους και αποχώρησε από την ομάδα.

Με έναν παίκτη λιγότερο θα αγωνιστεί στο Top 16 η Λαμποράλ Κούτσα. Ο Λαμόντ Χάμιλτον δεν θα συνεχίσει στη Βιτόρια, καθώς η Λαμποράλ Κούτσα έλυσε τη συνεργασίας της μαζί του, λίγες μέρες πριν την έναρξη της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης.

Ο 30χρονος Αμερικανός ήρθε στη Λαμποράλ Κούτσα το 2013. Έπαιξε σε 47 παιχνίδια με τους Βάσκους και έχασε 39 λόγω τραυματισμών. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Χάμιλτον είναι προ των πυλών στο να υπογράψει συμβόλαιο με τη ρωσική, Κράσνι Όκτιαμπρ.

Ο Λαμόντ Χάμιλτον σε δηλώσεις του σχετικά με την απόφαση του αυτή είπε: "Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για την παραμονή μου εδώ. Ευχαριστώ την ομάδα και όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη τους. Καλή τύχη σε όλους τους συνεργάτες μου, θα μου λείψετε".

Με τη φανέλα των Βάσκων ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε 10.3 πόντους, 3.6 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 26.3" λεπτά συμμετοχής του.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ