EUROLEAGUE

Παίκτης της Μπασκόνια ο ΜακΡέι

Cleveland Cavaliers' Jordan McRae (12) looks to drive against the Detroit Pistons during the first half of an NBA basketball game Friday, Nov. 18, 2016, in Cleveland. (AP Photo/Ron Schwane)
(AP Photo/Ron Schwane) AP

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι υπέγραψε στη Μπασκόνια και ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τους Βάσκους, οι οποίοι βρήκαν τον περιφερειακό σκόρερ που έψαχναν.

Επίσημα παίκτης της Μπασκόνια είναι από σήμερα ο Τζόρνταν ΜακΡέι. Ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ ανακοινώθηκε από τους Βάσκους και αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς σκόρερ στην ομάδα που “χτίζει” στη Βιτόρια ο Πάμπλο Πριτζιόνι.

Ο ΜακΡέι έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια στους Φίνιξ Σανς και στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, κατακτώντας μάλιστα με τους τελευταίους το πρωτάθλημα του ΝΒΑ τη σεζόν 2015-16. Την προηγούμενη χρονιά είχε 4,4 πόντους σε 10,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ.

Ο νέος άσος της Μπασκόνια είναι γιος του Κόνραντ ΜακΡέι, του παλιού πάουερ φόργουορντ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1997-98 και απεβίωσε το 2000 σε ηλικία μόλις 29 ετών, ενώ έκανε προπόνηση στο summer league του Ορλάντο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ