EUROLEAGUE

Ο Μπαρνιάνι τραυματίστηκε στο πόδι και μένει εκτός για 10 μέρες

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι, ύστερα από τον τραυματισμό του στον αγκώνα, χτύπησε και στο πόδι και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 10 μέρες. Άτυχος ο Ιταλός σέντερ της Μπασκόνια, ο οποίος ακόμη δεν έχει αγωνιστεί σε ματς της ομάδας του.

Η Μπασκόνια πραγματοποίησε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση φέτος το καλοκαίρι, αποκτώντας τον Ιταλό φόργουορντ/σέντερ, Αντρέα Μπαρνιάνι. Ο πρώην παίκτης των Νικς, όμως, έχει σταθεί άτυχος με την επιστροφή του στην Ευρώπη, ύστερα από μία γεμάτη δεκαετία στο ΝΒΑ.

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι, αφού πρώτα χτύπησε στον αγκώνα, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί, τώρα χτύπησε στο πόδι και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 10 μέρες. Ακόμη δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ομάδα της Μπασκόνια και οι Βάσκοι ανυπομονούν να τον δουν να παίζει μπάσκετ φορώντας την φανέλα της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως η Μπασκόνια έχει χάσει και τον Αμερικανό πλέι-μέικερ, Σέιν Λάρκιν (ήρθε φέτος στην Ευρώπη από τους Μπρούκλιν Νετς), για τις επόμενες 15 μέρες, καθώς είναι επίσης τραυματίας.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ