EUROLEAGUE

Νίκη στο Μοντεβιδέο για τη Λαμποράλ Κούτσα

Νίκη στο Μοντεβιδέο για τη Λαμποράλ Κούτσα

Το Palacio Peñarol στο Μοντεβιδέο γέμισε ασφυκτικά τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τι είδαν οι Ουρουγουανοί; Τους Βάσκους της Λαμποράλ Κούτσα να κερδίζουν την Aguada (77-81) για το Euro-American Tour.

Αυτή την περίοδο η Λαμποράλ Κούτσα του Μάρκο Κρέσπι απασχολείται με το Euro-American Tour. Το πρόγραμμα φιλικών προετοιμασίας που ''τρέχει'' η Euroleague, σε συνεργασία με άλλες διοργανώτριες αρχές.

Οι Βάσκοι επικράτησαν με το υπέρ τους 77-81 της Aguada στο Palacio Peñarol του Μοντεβιδέο, κάνοντας το 2/2 για τις ευρωπαϊκές ομάδες μετά το 83-103 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Cangrejeros de Santurce, στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

Ο Ράιαν Γκόμες είχε 18 πόντους και 9 ριμπάουντ για τη Λαμποράλ ενώ ο Νταβίς Μπέρτανς πρόσθεσε 16 πόντους, σκοράροντας μάλιστα πίσω από τα 6.75 στα 32'' για τη λήξη και ''κλειδώνοντας'' τη νίκη για τους Βάσκους. Το εν λόγω τουρ ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις της Ρεάλ κόντρα στην Guerreros (Μπογκοτά, Κολομβία) και της Λαμποράλ Κούτσα απέναντι στην Peñarol (Μαρ ντε Πλάτα, Αργεντινή).

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ